5
 • fonak
  #5
  A szolgáltatónak az az érdeke, hogy minél olcsóbb legyen a hardver. Az USA pedig zsarolással akarja a cégei piaci vetélytársait kizárni.
 • ostoros
  #4
  Szerintem, te olyan mondatokat hallucinálsz oda, amik valójában nincsenek ott. :)
 • Zoliz
  #3
  "A Huawei álláspontját osztja a világszerte mintegy 800 távközlési szolgáltatót tömörítő szakmai szervezet, a GSMA is."
  A szolgáltatónak érdeke, hogy ne legyen kizárva egy kémkedő hardvergyártó se. A kommunista Kina mindent az ellenőrzése alá akar vonni, az Mesterséges Intelligencia érdekében. Akár a FaceBook.
 • TokraFan
  #2
  Ismét csak azt tudom kérdezni, hogy számodra mi ebben a meglepő és miből gondolod, hogy bárki (ismétlem, BÁRKI), aki a gazdaságban hatalmi pozícióval rendelkezik, Teréz anyucit játszana? Egy gazdasági háború zajlik, ahogy mindig is zajlott. Érdekek mentén. Gazdasági érdekei pedig nem csak a "gonosz" USA-nak vannak, hanem Kínának és a többi országnak is. Az miért nem zavart, amikor Kína ellopta a nyugati technológiákat, lemásolt és ellopott szinte mindent, ami nyugaton iparjogvédelmi oltalom alatt állt, majd teleszarta a másolatokkal a piacot, hogy kiszívja innen a pénzt?
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.02.20. 01:41:47
 • ostoros
  #1
  :DDD
  Még tíz év, és a kínaiak fogják azt harsogni, hogy a szabad kereskedelem egészséges, és vámokkal bezárkózni csúnya, maradi dolog. Mindeközben az EU és az USA is a vámjai és kvótái mögé bújva védi piacát.
  Mert a "szabad verseny" és "szabadkereskedelem" az erősnek kedvez. Amíg ez az "erős" az USA volt, világszerte ezt terjesztette.
  Addig könnyű támogatni ezeket a fogalmakat, amíg TE vagy a legnagyobb kedvezményezettjük! De ha már nem te vagy, akkor Trump van, meg kereskedelmi háború van.