6
  • Montanosz
    #6
    na megnéztem a folytatást, egyáltalán nem lett rosz, sőt az effektek és a zene már-már sikolyi minőség :-D
    bátran nézhető, jó szórakozás
  • KoLaMan
    #5
    Hát, OK. Valóban, nem láttam még a folytatást, és noha én nem voltam elájulva az első résztől - bár mint Montanosz is írta, kikapcsolódásnak remek volt - biztosan megnézem majd a második részt is (még ha nem is moziban). Csak örömömre - szórakozásomra - szolgál, ha valóban olyan jó a második rész is. Úgy legyen.
    Tudod, csak a cikk címében említettre reagáltam.
    Személyeskedésbe nem megyek bele, de pl. amit írtál:
    " az egyik totál csontkommersz tinihorror, a másik egy művészieskedő izé"
    Ebből is látszik mennyire eltérő a látásmódunk (ami nem baj), ugyanis képtelen vagyok eldönteni, hogy a két jelző közül melyiket szántad a filmnek, és melyiket a sorozatnak...
  • Montanosz
    #4
    én az első részt megnéztem háromszor is, nem mintha annyira jo lenne, hanem remek kikapcsolodás egy nehéz munkanap után, szoval ha második is popcorn nekem megfelel
  • kalapos01
    #3
    (Egyébként komolyan nem fér a fejemben a logika, hogy ha valakinek tetszett egy film, akkor miért tántorítaná el őt annak folytatásától egy másik sorozat. Ha annak meg hasonló a műfaja, az inkább a sorozat nézettségét növelheti, nem a filmét csökkenti.)
  • kalapos01
    #2
    nemigen volt benne több? nemigen. volt. benne. több? akkor nem láttad a második részt. nyilván embere válogatja, de piszok szórakoztató volt, sosem jutott volna eszembe, hogy idáig elmennek, jöhet a harmadik rész, ami szerintem még így is meglesz.

    (lehet, hogy csak arra gondolsz, hogy ha te lettél volna az író, akkor nem láttál volna bele többet. nem tudom. mázli, hogy nem te voltál. meg az, hogy nem én, mert én sem láttam, de ettől még érdekelt.)

    "méghozzá nagy sikerrel"

    Ez viccesen hangzik, mert fogalmad nincs, hogy milyen sikerrel. És teljesen más a története. És a műfaja. Az, hogy mindkettőben napot élnek újra, egy dolog, az egyik totál csontkommersz tinihorror, a másik egy művészieskedő izé, nagyon nem tiniknek.
  • KoLaMan
    #1
    Nem meglepő.
    Egyszer egészen nézhető volt, megvolt a huha meglepi a végére, nemigen volt benne több, várható volt, hogy a folytatás csak erőlködés lesz.
    Még tovább rontotta a második rész esélyeit, hogy közben ugyanezzel a sztorival fut a Russian Doll című sorozat, méghozzá nagy sikerrel, mert igen szerencsésen találták meg a sztori, és a sorozat-műfaj közötti összhangot.