Vége a Star Wars 9 forgatásának - közös képpel búcsúznak a főszereplő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb jelenlegi ST, az Orville :-D, Abrams meg dugja fel magának az akció-szarjait.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az Abrams-féle ST mozifilmek úgy viszonyulnak az új sorozathoz, mint az SW Ep. 1-3 az Ep. 7-8-(9?)-hez.
Bárcsak annyi baj lenne a Star Trek-nél a Discovery-vel, amit Abrams-ék műveltek a filmekkel. Igazából bizonyos szempontból még nem is volt rossz...
A Discovery viszont szerintem végtelenül rossz ST sorozat. Túl komoly, komor, drámai, sötét, barátságtalan, ellenszenves, és nem utolsósorban sokszor nagyon buta.
Létezik olyan is, hogy valaki az ST-t és az SW-t is szereti. 😊 Hát én SW-ből nem nézem a filmeket, ST-ből nem nézem az új sorozatot, mert szörnyű...
#11 @Nexus: Igen, nekem is a Solo volt az első SW film, amit nem láttam a moziban. Leszámítva az Episode 4-6-ot... 😄
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Bocs, de...
Egy kicsit oda kellene figyelni a magyar nyelvre! (cím, de a rendezésről szóló mondat is...)
Egyre több az ilyen hiba a cikkekben.
Utoljára szerkesztette: KisKZ, 2019.02.18. 09:38:44
Sok treki szerint Abrams nem tett jót a filmnek, mert kissé túlzásba vitte a lövöldözést, ami nem jellemző a Star Trek sorozatra.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Ezt nálam is olyan jól csinálták, hogy ennek hatására a Solo volt az első olyan SW film, amit egyáltalán nem láttam moziban. Amit csak azért sajnálok, mert azt a Jedi visszatér után az egyetlen igazi SW hangulatú filmnek tartom.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
1: Miért, melyik másikkal keverhetem össze?
2: Az első mondatrészben amúgy nincs ige...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az Episode 8 sztorija nem hagyott sok bizakodást. Se a sztori minősége, se a konklúziója. Ehhez hozzáadódik, hogy hivatalos források szerint nem Kylo lesz a főgonosza a filmnek. Ami egyrész jó, mert az előző rész nem hagyott túl sok teret egy harmadik résznek, legalábbis ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy ez egy Star Wars film volt... másrészt viszont erős a gyanú, hogy ezt a forgatókönyvet is kb. megint a seggükből rángatták elő, mint a Rian Johnson-féle, régi részek "innovatív" kitekeréséből összefércelt marhaságot.
Én is bírom a Star Wars-t, de nekem a The Last Jedi kb. első fél órájának sikerült elérnie, hogy többet ne legyen elég a Star Wars név ahhoz, hogy beüljek rá a moziba...
Utoljára szerkesztette: Frekvency, 2019.02.17. 20:31:59
Nekem tök mindegy, akár szar, akár nem, Star Wars, így biztos, hogy nálam moziban nézös.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Akkor aki hülye magyarozik, mint pl. te, az vajon mit hisz? 😄 Tuti te vagy abból az "1000 agyhalott"-ból minimum 999... 😄
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams