8
  • Tetsuo
    #8
    Újabb személyeskedés tőled érvek helyett, Ribike? Már hiányoltalak.
  • Tetsuo
    #6
    Szerintem ne csinálj hülyét magadból. ;-) Azt részben elhiszem, hogy pártvakság vagy egyéb szellemi sérülés során nem vetted észre a Facebook és társai nacionalizmus-, illetve jobboldaliság-ellenességét, de hogy ne hallottál volna még az úgynevezett gyűlöletbeszédről, azt már nem hiszem el.
    Hogy a "gyűlöletbeszéd" kifejezést meglehetősen flexibilisen alkalmazzák liberálisék, főleg akkor, amikor vélt valóságukat döntené romba az igazság kimondása - ez másik téma.
    A lényeg, hogy a liberálisok bizony használnak cenzúrát, illetve van bizonyos jellmezőjű cenzúra, ami rájuk jellemző. Itt a liberális nem csak a magát liberálisnak definiálót jelenti, hanem az őket jellemében akár részben másoló egyéneket. Tehát aki bár nem liberális, de liberális szellemben egyetért a holokauszt tagadásának tiltásával.
    Tudni kell, hogy (bizonyos nézet szerint) a valódi liberalizmus azt jelentené, hogy náci eszméket vagy akármit is lehet kiáltani, mert a szabadságnak az is része. Mindkét "irányzatban" van ellentmondás.
    A liberalizmus végeredményben a hagyományok, a(z isteni) rend rombolása, a hirdetett "szabadság" pedig Istentől való eltávolodás, ami soha nem jobbá, hanem rosszabbá teszi a világot.

    Legújabb agymenésük Franciaországban a szülő 1 és a szűlő 2.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.02.18. 21:32:55
  • ostoros
    #5
    Jó, igaz, de direkt politikai propagandát eddig még nem láttam. Eddig.
    Gondolom jövőhéten a kiegyensúlyozottság jegyében Soros Györgyről fog szólni a műsor. :D.
  • lammaer
    #4
    liberális: Szabadelvű, engedékeny, bőkezű.

    Ennek fényében a "liberális cenzúra" kifejezés elég furcsa számomra... mondjuk nem meglepő hogy ezt a kifejezést milyen oldalakon lehet csak megtalálni... :)

    Természetesen nem lexikonokban, tudományos cikkekben... :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.18. 15:46:08
  • Tetsuo
    #3
    A NatGeo az egyik legocsmányabb tévécsatorna, legalábbis ahogy én meg tudom állapítani. Nincs tévém, de az onnan letöltött filmek közül még egyik sem tetszett és valóban óriási bakik, olcsósítások, tudománytalanságok és hatásvadász, félrevezető trükkök garmadája találhatók műsoraikban a negatívan ható szignálokat és szlogeneket nem is említve.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.02.18. 14:15:49
  • ostoros
    #2
    Ne is mondd... Ülök a tévé előtt, NatGEo megy, mondom, nézek egy kis természetfilmet... Erre, ott is propagandát nyomatnak nekem természetfilmnek álcázva...
    Nem elég, hogy a faszi ilyeneket mond: "nem szívesen mondok rosszat saját nememről..." Az oroszlánokra hivatkozva! (eddig még egyszer sem fedeztem fel a tükörben hogy nagymacska lennék, mégis én szégyelljem magam az oroszlánok miatt)
    De nyíltan kijelentik, hogy a tudósok eddig csak az adatokkal foglalkoztak, de ezentúl majd női szemmel nézik a természetet... Más szóval ezentúl a tudomány másodlagos, hanem a prekoncepció az irányadó...
    Hát... tanulságos egy műsor volt, kár hogy természetfilmként kudarcot vallott.
  • Tetsuo
    #1
    Hazánkban is meg kéne vámoltatni az összes innovatív IT-cég szolgáltatását, hiszen lóf@szt sem fizetnek, csak reklámoznak, használják a magyar embereket és adataikat, no meg rombolnak pl. a liberális cenzúrájukkal.