3
 • kvp #3
  A mikro led az egy sima hagyomanyos inorganikus led kijelzo (csak sokkal olcsobb lett mostanra mint a 90-es evekben volt). Vagy lyukat fursz ra vagy nem fogsz atlatni a ledeket hordozo szilicium retegen. A jelenlegi anyagok kozzul a folyadekkristaly az ami teljesen atlatszo. (a polarszurovel egyutt lesz nem atlatszo) Igazabol a folyadekkristaly poharban egy sima atlatszo folyadek. Ezt siman lehet uveg vagy atlatszo muanyag kozze rakni es csak a vekony femgoz elektrodak maradnak lathatoak ha kikapcsoljuk az egeszet. Ezert atlatszoak aramtalanitva a regi reflexiv lcd panelok, latni alul a tukrot.
 • takysoft #2
  microLED-et is kéne vizsgálni ilyen szempontból.
 • kvp #1
  LCD eseten ez megoldhato, az OLED viszont nem atlatszo. Ellenben annyira elmentek az OLED iranyba, hogy az LCD visszalepesnek tunne a legtobb embernek. Esetleg megprobalhatnak periszkoppal kihozni a kamerat a keszulek szelere. Vagy rakhatnanak egy kisebb kijelzot a hatlapra, amit csak videochat-hez es selfie-hez hasznalna az ember. (tehat en pl. kb. soha) Ezzel az elolapi kamera teljesen megsporolhato lenne.

  A virtualis mas az eleg rosszul hangzik, ugyanis ha teved a szoftver, attol meg az ember (a tulajdonos) a felelos az osszes hibaert. Szerintem erdemes mindig jelezni, ha egy gep vagy egy ember hoz meg egy dontest. Ezert nepszerubbek a virtualis asszisztensek, ahol minden fel latja, hogy ha gond van, akkor a gep volt a hulye. (de ha megsem, akkor is rakenheto)