4
  • BruceZ
    #4
    Hát szerintem elég jól mennek a MILC-ek is.
  • NEXUS6
    #3
    Még okosteló korszak előtt volt utoljára Sonym. Pár éve még használtam is, amikor szervizbe kellett adni az aktuálist.

    Szerintem lassan a Samu is eléri a csúcsot, innen már csak lefelé vezet az útja. Samuból is volt nagyon jó telóm is, amelyiket imádtam pl. a Badás Wave, és az S3, meg pl. az S7Edge, ami miatt többet én valszeg nem veszek Samut.
  • zola2000
    #2
    A sonyt manapság idióták vezetik, egyedül a tvik ár-érték aránya sem igazi pl egy Samsungal összehasonlítva egyedül a Playstation megy jól, de ... ott is furábbnál furább dolgokat művelnek manapság.
  • CairoJack
    #1
    A Sony utoljára a Z5-el tudott jó telefont csinálni, azt a vonalat kellett volna tovább vinni, de kihátráltak belőle, azóta piacképtelen hulladékokat gyártanak. Pedig volt egy csomó nagy innovációjuk, a vízállóság, az oldalsó gombba épített ujjlenyomat olvasó, a kompakt csúcs telók, stb. Az LG soha nem csinált jó telefonokat, de a G4 után ők is zuhanórepülésbe kezdtek.
    Igazából az van, hogy mindkét gyártó elképesztően vacak telefonokat gyárt. A megbízhatóság nulla, akár csak az innováció. De még ez sem lenne baj, ha legalább lenne saját arculatuk, de nincs. Technológiailag meg 1-2-3 évvel kullognak a piac után. Borzalom... nem is értem, miért gondolják, hogy ilyen szarokat piacra kell dobni. Ja és főleg annyira durván túlárazva, mint amennyire a Sony-t túl vannak.
    SZ.Á.N.A.L.M.A.S.
    Pedig én nagy Sony rajongó voltam, az első androidos okostelóm egy Z1C volt, a mai napig megvan, használom tartaléknak, hibátlan a cucc. Aztán volt Z3-am, meg Z5-m, ez utóbbi szintén megvan, szintén használom tartaléknak. De a Z5 után az X performance kifejezett visszalépés volt, és utána soha többet nem tudtak értelmezhető telefont letenni az asztalra. Akkor tértem át Samsungra.