2
 • wraithLord #2
  Na jó, de az Avengers az pont egy olyan szuprhősös film, amit nem nagyon lehet úgy megcsinálni, hogy a nagy része ne legyen CGI. Eleve a szuperképességek jó részét nem lehet CGI nélkül megoldani.
  Ráadásul sok a nemlétező szituáció, történés, földönkívüli helyszín stb. Egyszerűbb, gyorsabb, látványosabb és ma már olcsóbb CGI-jal csinálni a dolgokat, és bármit meg lehet vele valósítani.

  Van egy csomó filmes műfaj, amibe fölösleges (lenne) CGI, a szuperhősös filmek nagy része szerintem nem ilyen, abba elkerülhetetlen, ha az ember nem akarja viccesebbre csinálni, mint amilyen...

  Hulk és Thor  Iron Man  Captain America  Ezek szerintem akkor is bénák voltak, amikor megjelentek, csak nem volt ennél jobb, és ez is új volt.
  Egy ideje már azért eljutottunk egy olyan szintre, hogy nem röhögünk/szörnyülködünk a filmes trükkökön, speciális effekteken, CGI-okon, évekkel később sem.
 • Sequoyah #1
  Azt hiszem mar nincs messze az amikor egy szuperhos film ujra azzal fog sikert aratni, hogy emberkozeli marad.
  Van par ilyen persze most is, de kicsit kihaloban... A Marvel mar gyakorlatilag nem a hosokrol, hanem a varazslokrol szol...