9
  • Tank84
    #9
    kvp: ez érdekes volt.

    Nem sok ember tudja, de egy csomó műsor először ruszkiknál megy, aztán, ha sikeres akkor megjelenik magyarországon. Személyes tapasztalat.
  • end3
    #8
    Köszönöm ezt a részletes, informatív hozzászólást. Sok ilyen kellene a "huje"-zés helyett, s talán másoknak sem ártana végigolvasni.
  • ostoros
    #7
    Attól még a lényege igaz. Ki is a polgi Londonisztánban? Hát, a befolyása a hitének hihetetlen mértékben megnőtt, mióta van egy saját fejesük...
  • ostoros
    #6
    Nem, te vagy a hülye.
  • Nos
    #5
    "hiszen London lakossaganak tobbsege is hivo muzulman"

    Sokan vannak, de ez elég nagy hülyeség. A 10 százelék közelebb van a valósághoz, és az sem kevés.
  • dzsagon
    #4
    huje
  • kvp
    #3
    A BBC a hivatalos brit (nyugati liberalis) allaspontot kozvetiti. Az RT ezzel szemben orosz szemszogbol es nezopont szerint szerkeszti a hireket. Az oroszok (mint ahogy a magyarok jelentos resze is) idegbajt kap a liberalis kulturharctol, mig az RT-ben lathato orosz propagandat nem igazan tudjak elfogadni a nyugati liberalis ujsagirok es politikusok. Ket eltero vilagnezetrol es mediatartalomrol van szo. A BBC nem all a brit kormany iranyitasa alatt es eleg sokszor az aktualis kormannyal szemben politizalnak a sajat globalista liberalis vilagnezetuk es elveik szerint. Ezzel szemben az RT a Magyarorszagon is jellemzo orosz kormanyparti nezopontot kepviseli.

    A liberalis ertekrend szerint fel kell lepni a nacionalista es/vagy kereszteny megnyilvanulasokkal szemben, viszont (az egyebkent internacionalista) szalafizmus elfogadott mint egyfajta vallasi iranyzat, amit mindenkeppen toleralni kell. Mivel nem latni annak jelet, hogy a nyugati vilag elviszi a demokraciat a szaudiakhoz is, ezert ez jo ideig varhatoan igy fog mardni. Mondjuk a BCC nem igazan mehet szembe a muzulmanokkal, hiszen London lakossaganak tobbsege is hivo muzulman. Persze korabban se akartak, mert a liberalis multikulturalizmus egyik fontos alapja a tolerancia (a kiveteleket lasd fent). Egy liberalis akkor is tolerans, ha eppen szalafistakkal szemben kell annak lennie. Ez hosszu tavon nem egy eletbiztositas, ugyanis ez a hozzaallas nem kolcsonos.

    Ezzel szemben az RT orosz poltikai szempontok szerint dolgozik. Sokszor eleg az, ha szimplan igazat mondanak, mivel ezzel nagyon konnyen lehet kellemetlen helyzetbe hozni a nyugati politikusokat es az RT-t nezo nyugati lakossag eleg nagy hanyada valik nyitotta az oroszok altal sugallt ertekrendre. Joreszt azert, mert ez joreszt megegyezik a sajat nemzeti ertekrendukkel, amit a liberalisok eppen le akarnak cserelni multikulturalizmusra. Ezt az orosz allam ugy valthatja at keszpenzre, hogy a nyugati nacionalistak tamogasaval bomlasztja a liberalis ertekrendre alapulo tarsadalmat, masreszt nyugati civil tamogatast szerezhet az orosz katonai es politikai torekvesek moge.

    A ket eltero vilagnezet es torekves hatosagi modszerekkel torteno folytatasa az amikor a britek megprobaljak kiszoritani az RT-t a brit piacrol, amire az oroszok keresztbetesznek a BBC-nek az orosz piacon. Jellemzoen egyebkent az RT-nek van tobb veszitenivaloja, mert oket tobben tartjak hitelesnek a briteknel, mint a BBC-t az oroszoknal. (mondjuk ez annyira nem meglepo, mivel mara sajnos odaig jutottunk, hogy meg egy orosz propaganda csatorna is oszintebb es vallalhatobb vilagkepet sugaroz, mint a brit allami csatornak)
  • Tank84
    #2
    "RT" angolul sugároz orosz hireket évek óta és nagyon jó csatornává nőtte ki magát tartalom technikai kivitelezhetősége terén. Aztán egy két éve nem csak oroszokról kezdtek el beszélni, hanem BBC stilusra világpolitikáról. Azaz RT angolul kezdi elnyerni a BBC nézőit. Itt tartunk. Kitört a harc :D Nekem a BBC kezd lejárt lemez lenni. RT világhirekre nézve sokkal többet ad.
  • Tank84
    #1
    ez a Roszkomnadzor kicks ass everywhere? de röhelyesenalacsony birságokkal (gondolom az elején).