Rebootot kap a Suicide Squad - A galaxis őrzői rendezőjével
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tipikus AAA kategóriás koncepció, de mégis csak egy valóságtól elrugaszkodott képregényes fantasy akció. Az, hogy a csapat nehezen komolyan vehető, ez is igaz. De a film baja a kivitelezés. A történet gyenge, a karaktereken semmilyenre írták, az ellenség is béna.
Nekem az alapkoncepciótól is röhögnöm kellett, hogy a Pentagon anti-szuperhősöket kényszerít, hogy a kormánynak dolgozzanak.
Mondjuk ez így leírva mégsem annyira vicces. Meg ez megy a DC-ben és a Marvelben úgy általában, csak szuperhősökkel, és nem kényszerítik őket, hanem kötelességtudatból csinálják, úgyhogy tegyük fel, nincs vele gond...
De egyik-másik karakter már a koncepcióhoz képest is túlságosan komolytalanná teszi az egészet... Pl. a bézbózütővel vagy vidámparki kalapáccsal, összecseszett csini ruhában flangáló elmebeleg barbie biztos rendkívül ütőképes katonai asset.
És a kivitelezése is sokszor röhejes. Többek között Courtney zs-kat. alakítása...
Mondjuk ez így leírva mégsem annyira vicces. Meg ez megy a DC-ben és a Marvelben úgy általában, csak szuperhősökkel, és nem kényszerítik őket, hanem kötelességtudatból csinálják, úgyhogy tegyük fel, nincs vele gond...
De egyik-másik karakter már a koncepcióhoz képest is túlságosan komolytalanná teszi az egészet... Pl. a bézbózütővel vagy vidámparki kalapáccsal, összecseszett csini ruhában flangáló elmebeleg barbie biztos rendkívül ütőképes katonai asset.
És a kivitelezése is sokszor röhejes. Többek között Courtney zs-kat. alakítása...
Sarkított példa volt. Mondhattam volna Becstelen brygantykat is, ott azért több volt a flepnis 😊.
De a párhuzam inkább a bűnöző, elítélt csapatra vonatkozott.
De a párhuzam inkább a bűnöző, elítélt csapatra vonatkozott.
Maggott épelméjűségéért nem kezeskednék.
A P12-ben azért voltak nem elmebetegek is, az SQ-ban meg minden karakter az.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem lenne rossz az alapötlet, egy DC-s Piszkos tizenkettő gyakorlatilag, csak rossz színészekkel forgatókönyv nélkül filmet forgatni elég halva született ötlet.
Nekik nem gond, amiért a Disney kirúgta Gunn-t...? 😄
Szerintem maga a Suicide Squad téma egy baromság, nem a filmmel van a legnagyobb gond.
Szerintem maga a Suicide Squad téma egy baromság, nem a filmmel van a legnagyobb gond.
Egyértelmű, hogy abban a filmben Margot Robbie volt az egyetlen színésznő aki értékelhető figurát teremtett. A többi karakter simán elment volna bármelyik zs kategóriás filmben is. Cara valóban csinos cserébe viszont a nagybetűs tökéletes antiszínésznő. Köze nincs a színészethez, kb olyan mint Ruby Rose vagy a Rihanna.
Viszont a wonder woman-nél szerintem már nehéz szarabb filmet forgatni. Hiába nagyon bájos és aranyos Gal Gadott, de maga a film felvonultatott minden olcsó nőket sújtó sztereotípiát, végig egy végtelenül buta és naiv kislányként kezel egy elvileg szuperhős nőt.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.31. 11:56:07
Viszont a wonder woman-nél szerintem már nehéz szarabb filmet forgatni. Hiába nagyon bájos és aranyos Gal Gadott, de maga a film felvonultatott minden olcsó nőket sújtó sztereotípiát, végig egy végtelenül buta és naiv kislányként kezel egy elvileg szuperhős nőt.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.31. 11:56:07
https://fxmason.blogspot.com/
Will Smith pocsék volt. A Joker pocsék volt. Cara Delevigne-ról nem is beszélve. A többi szereplőre nem is emlkékszem.
Harley Quinn figurája volt az egyetlen, aki bejött, pedig amúgy nem tartom szép nőnek Margot-t, szóval nem hiszem, hogy előítéletes lennék (ellen Cara egész csinos, csak pocsék színész)
Voltak az eredetiben jó poénok, meg alapvetően nem volt annyira rossz, mint a többi Warner film(kivéve persze wonder woman, az tényleg jó)
Lényeg, hogy Zack Snyder-nek semmi, de semmi köze ne legyen a filmhez 😄
Sajnos az eredetiben nem volt egy valamire való story 😞 sem...
Harley Quinn figurája volt az egyetlen, aki bejött, pedig amúgy nem tartom szép nőnek Margot-t, szóval nem hiszem, hogy előítéletes lennék (ellen Cara egész csinos, csak pocsék színész)
Voltak az eredetiben jó poénok, meg alapvetően nem volt annyira rossz, mint a többi Warner film(kivéve persze wonder woman, az tényleg jó)
Lényeg, hogy Zack Snyder-nek semmi, de semmi köze ne legyen a filmhez 😄
Sajnos az eredetiben nem volt egy valamire való story 😞 sem...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity