10
 • sárkánylovag
  #10
  Nekem tetszik és tényleg kevés a jó RPG.
  Igaz ez nem a mély beleélésű zsigerekre ható hanem inkább egy RPG magyarság szatíra, ha a witchert várod magyar szinkronnal akkor az nem ez, de Grimrockosoknak megfelelő.
 • Ender Wiggin
  #9
  Ebben a formában egy rohadt gyenge telefonos játéknak tűnik.
 • ostoros
  #8
  "Attilát meg el kéne már engedni a sosem bizonyított magyar kapcsolataival együtt. Legalább egyvalaki legyen már, aki nem magyar. "

  Miért kéne? Egy nemzet sem engedi el a legendáit. Mellesleg rajtunk kívül a bolgárok és a törökök is szerepeltetik a legendáikban Attilát, sőt, még viking sagákban is szerepel, mint vendégszereplő. .)
 • lammaer
  #7
  Általában örülök ha verseny van a piacon, mert az alapesetben a felhasználóknak/vevőknek jó.

  De most nem látom hogy NEKÜNK bármiben is jót tenne az n+1. játékplatform, csak plusz macera. A játékkészítőknek igen, de az nálunk semmiben nem jelenik meg.
  Főleg ha exklúziv cimek vannak, akkor még az se lesz hogy esetleg megpróbálnak árversenyt generálni...

  Jelenlegi fejemmel örülnék ha pofára esne az EPIC....
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.31. 11:27:41
 • lammaer
  #6
  Az jó lesz, ebből úgy sincs sok minőségi darab mostanság, hátha ez jó lesz.
 • Mosdatlanfalusi
  #5
  Azért a "konkurencia" kifejezés elég erős az Epic store-al kapcsolatban. A Steam irdatlan supportot tol a játékai alá, van saját hardverük (hogy ezek mennyire jók, az mondjuk vita tárgya) és nem mellesleg hajlandóak spydows-on kívül más rendszerekre megjelent játékokat is propagálni (sőt, ott a proton is). Talán a GoG-t tudnám konkurenciaként emlegetni, már csak az üzleti modell miatt is.
  Ja, és már több, mitn egy évtizede működnek, sokaknál több száz játékos könyvtárak vannak, csak szenvedés egy n+1. kliens 2-3 exkluzív játék miatt. Ez az exkluzívkodás (filmeknél már egy ideje megy) megint csak a warez felé tereli az embereket. Ha nekik ez jó, akkor csak hajrá.
 • grobs
  #4
  "Attilát meg el kéne már engedni a sosem bizonyított magyar kapcsolataival együtt"

  Az Óperenciához sincs sok köze a magyaroknak ... azon kívül, hogy felső ausztriát régen Ober Enns-nek (is) hívták, és így jött "haza" a kifejezés. Az Enns-nek anno hasonlóan nagy ártere volt mint a Dunának, és a Duna utáni nagy határ folyó volt nyugatra.
 • Vanek úr
  #4
  A Metro-ba szinte biztosan bevásárolták magukat, meg valószínűleg az elején még lesz pár hasonló megoldásuk, hogy felfigyeljenek rájuk. Aztán viszont lehet, hogy az alacsonyabb részesedés már elég vonzerő lehet a játék-készítőknek. A játékosoknak meg szerintem mindegy, mert nálam is fent van minden ilyesmi (Steam, Blizzard féle Battlenet, Origin, GoG Galaxy, a Ubisoft féle megoldás és az Epic Store is), és nem zavar egyáltalán.
 • Zombee
  #3
  Az Epic Store nem igazi konkurens még. Valószínűleg bevásárolja magát pár megjelenésbe. Egyébként korrekt, etikus csapat, valahogy kibulizták megjelenés előtt 2 héttel, hogy a Metro Exodus Exkluzívan csak itt legyen kapható egy évig. Pár napja még ment az előrendelés Steam-en. Lehet, hogy kevesebb részesedést kérnek, de hogy vásárló is kevesebb lesz, az is biztos. Az Activision, az EA vagy a Ubisoft könnyen indított saját boltot, ők azért lényegesen nagyobb kiadók, az Epic az Unreal motorból meg a Fortnite-ból él jelenleg.

  Attilát meg el kéne már engedni a sosem bizonyított magyar kapcsolataival együtt. Legalább egyvalaki legyen már, aki nem magyar.
 • Kissssss0
  #2
  kibőgtétek magatoknak hogy legyen konkurense a steamnek... tessék vehetitek az exlu játékokat ott, de aztán csitt legyen meg ne halljam hogy a drágalátos steam accra már nem tudjátok beszerezni.
  Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.01.31. 03:03:56
 • wraithLord
  #1
  Ja, hogy ez egy Might & Magic vagy inkább Eye of the Beholder-szerű dungeon crawl játék lesz. Érdekes.
  A címe miért olyan stílusban van kiírva, mintha valami Disney produktum lenne...? :D

  Szerintem most hallok először olyanról, hogy Epic Store. :D Tök jó, hogy egyre inkább felszabdalódik az eredetileg Steam uralta szegmens...