4
 • csicso82
  #4
  Pedig többen is jól látják: biztos lesz érdeklődő akár a céges piac vagy pénzesebb magánemberek de ez csak akkor fog működni, ha nem lesznek nagy fix költségei a cégnek mert szerintem kevesen fogják igénybe venni.
 • zetortraktor
  #3
  Ennyire jól ismered a pár millió embert, hogy azt hiszed, hogy ne érdekelne párat bármelyik? Téged nem érdekelnek, mást meg igen. Az Elle Fanninges az például elég élvezetes punknosztalgia volt, és a monostor gyermekeit is eddig eléggé dicsérték, a hazai dokufilmesek mostanában elég jó cuccokat csináltak. A Genezis meg... itthon van egy szűk közönsége a kísérleti filmeknek is (ahogy a rövidfilmeknek a Friss Húson), de el nem tudom képzelni, hogy azt mások szórakozására vetítsék, gőzöm sincs, milyen lehet.
 • Mertos
  #2
  És ehhez még vegyük hozzá azt is, hogy egyáltalán kit érdekelnek ezek a filmek?
 • scagnetti
  #1
  Ha az utolsó bekezdést figyelembe veszem, akkor azt mondom hogy szerintem ez egy alapjaiban elbukott ötlet/vállalkozás.
  Ugyanis melyik (nem gazdag) privát személy rendelkezik ezekkel a feltételekkel? És most nem a húsz jegy (rongyos 40 rugó) árára gondolok. Még nagyobb jól menő cégek megtehetnék, hogy egy külön teremben kialakítanak egy 20-30 fős mozit amolyan csapatépítés szempontjából, de azért erre is vajmi kevés lehet a példa.