5
  • Ellaberin
    #5
    Min. és recomm. közé szorultam :D Viszont látva a béta játszásokat ez már nem az a hangulat lesz. Engem nagyon emlékeztet - az egyik kedvencem - a Fallout4-re.
    Majd meglátjuk, lehet miatta veszek új masinát :)
    Ja és látványosan kerülték az AMD procikat :D
  • NEXUS6
    #4
    Bakter, azt hittem egy jó gépem van. Fasza.
    XD
  • wraithLord
    #3
    Azért a minimum rendszerkövetelmény annyira lent van, hogy a legtöbb komolyabban játszó embernek az ajánlotthoz közeli gépe legalább megvan. Azzal pedig nagyjából high-on minden probléma nélkül lehet játszani.

    Ha valaki nem tudja elviselni, hogy az ultra és extreme beállításokat nélkülöznie kell, az rendszerint azért van, mert ultra/extreme beállításokon szokott játszani, tehát valószínűleg meg is van neki/mindig megveszi az ahhoz szükséges gépet.

    Szóval nem vészes ez, csak bepakoltak 2 nagyon drága konfigot is a minimum és az ajánlott mellé. Akinek eddig volt legalább egy középkategóriás gémer gépe, az ezzel is ugyanúgy fog tudni játszani halandóknak való beállításokon :D. Aki meg extreme-en szokott játszani, annak ott vannak a specifikációk, hogy kell-e neki fejleszteni valamit.
  • Torisaru
    #2
    Előbb fogok a Cyberpunk-al játszani mint ezzel. :D
  • zsozso29
    #1
    Hú ha azért ez üt! aki extrémen akarja nyomni, na megyek tovább minekraftozni azon legalább meg van a 30fps nagy nehezen