14
  • dagi68
    #14
    Szerintem meg a mai filmek (a 90-es évek közepétől) szarok.
  • Merces2
    #13
    sokat ront egy dij megbizhatóságán hogy létezik :D
  • Zombee
    #12
    Tényleg nem rossz, inkább nézhető. Tipikusan egyszer nézős a Bosszúvágy, de rossznak nem mondanám. Igazából tipikusan az a film, amit végig bír az ember nézni, leköti, de ha kimarad, akkor sem kár érte.
  • kvp
    #11
    A Trumpos dokumentumfilmet is jeloltek, pedig arrol egyertelmuen latszik, hogy tisztan politikai okokbol nem tetszik a zsurinek. Sokat ront egy dij megbizhatosagan amikor nem a muveszeti szint hanem a politikai meggyozodes szerint osztjak. Ez mind a pozitiv, mind a negativ dijakra is igaz.
    Utoljára szerkesztette: kvp, 2019.01.27. 22:22:18
  • Rita79
    #10
    A Bosszúvágy az nekem is kifejezetten tetszett. szerintem minőségi film. Meg is lepődtem, amikor megláttam a málnák között,
  • morguldae
    #9
    Bruce Willis (Bosszúvágy) - szerintem nem volt olyan rossz!
    Jennifer Garner (Peppermint: A bosszú angyala) - Ez sem volt rossz!
    A Bosszúvágynál szerintem sokkal rosszabb feldolgozásokat is láthattunk már! Szóval az ilyesmik mindig eléggé relatívak!.... Senkit ne tántorítson el az ilyesmi egy film megnézésétől! :-)
  • NEXUS6
    #8
    Ez az Aranymálna nekem mindig is egy nagy kérdőjel volt. Egyrészt nagyon széles a mezsgye a direkt xar, gyak nem A kategóriás, a művészkedő, de nem érthető A kategóriás, meg az egész egyszerűen elbaxott A kategóriás filmeket illetően.
    A Meg a Cápafilmek Ponyvaregénye! Gyak aki jelölte önmagát égette le, mert nem érti az ilyen filmek lényegét. XD

    Aztán mindig becsúsznak a politikai áldoksi filmek, na én ebbe eleve nem mennék bele, mert olyan mintha az újságírók valamelyik párt szórólapját értékelnék.

    Johnny Depp nagy kedvencem, már vagy 20 éve megérdemelte volna a díjat, csak pl. egy Vin Dízel, ha dörmögő hangon hoz egy gyökér figurát, akkor azt mondják, hogy nem tud játszani, hiszen ő pont olyan, amilyen, akkor egy selyemfiú, ha hoz egy olyan karaktert (ahogy mindegyik filmjében) amivel már általánosalsóban is belopta a lányok szívébe magát, attól meg el vannak alélva. Pedig mindketten csak hoznak egy nagyon testhezálló szerepet, ami egyáltalán nem áll messze a valódi önmaguktól, nem kell erőlködniük, ezért egyik sem teljesítmény.
  • Kojiro
    #7
    A Bosszúvágy nem is volt rossz, és Willis is hozta a megszokott staring contest karakterét.
  • Ender Wiggin #6
    A filmek közül mind megérdemli. A csajok közül csak McCarthy, mert ő nem színész, csak egy ripacs.
  • leeloodallas
    #5
    A The Meg akkor lehet tuti jelölt, ha a koncepció az volt, hogy majd most megmutatják, hogy eleve DVD-re készülő, ZS-kategóriás témában is lehet A kategóriás mozit csinálni. ZS-kategóriásnak nagyon jó volt - ha ebben a tudatban kezded nézni, szerintem kifejezetten jó film, viszont ha a top filmek koordináta-rendszerében akarod elhelyezni, akkor gáz.
    A Robin Hood pedig... Egy olyan klasszikus után, amit '91-ben Kevin Costnerrel, Alan RIckmannel, Morgan Freemannel(!!!), stb. csináltak, már a koncepció is - közepesnél nem jobb színészekkel, kvázi szuperképességekkel felvértezve, legkevésbé sem korhű elemekkel... - rosszul hangzott.
    Azért ehhez kellene egy olyan rendező, mint pl. Baz Luhrman.
  • leeloodallas
    #4
    SzVSz Johnny Depp, Will Ferrell és John Travolta a teljes életművére kaphatna egy Arany Málnát, mert nem emlékszem, hogy lett volna akár egyetlen általam látott film, amiben ne lettek volna kirívóan rettenetesek. Még Ferrell hagyján, ő csak amolyan jelentéktelen, színtelen-szagtalan fickó, aki egy mellékszerepben tök oké lenne (mondjuk felszolgál egy kávét, vagy londinert játszik), nem zavarna vizet, de amint rivaldafénybe kerül lerí róla, hogy tökéletesen szürke, egysíkú, semmilyen.

    Jennifer Garner "gyárilag" B-kategóriás, őt szerintem nem ér jelölni, mert abban nincs semmi poén, hogy egy amúgy is gyenge filmekkel haknizó színész(nő)t ekéznek.
    Melissa McCarthy dettó, Helen Mirren jelölése viszont poénnak nem rossz, és szerintem ő maga is viccesnek tartja. Ő azért van akkora egyéniség, hogy kifejezetten jól álljon neki egy-egy ilyen.

    Ja és Bruce Willis... Ő egy tipikus karakterszínész, aki mindig hozza, amit tud, és ez van, akinek bejön, van, akinek nem. Szerintem neki nincs helye a listán.
  • ugh
    #3
    Szerintem a bosszuvagy teljesen nezheto volt.
  • Zombee
    #2
    A The Meg teljesen rendben van. A többit nem láttam, de az előzetes után a Robin Hood-on nem csodálkozom, a drága kommersz filmek közül az tökéletes jelöltnek tűnik.
  • hawkie22
    #1
    Azért az Öscápát nem érzem erre a listára valónak. Jó kis film volt az arra a másfél-két órára. A többivel viszont egyetértek.
    Föleg a Gottival, anno az Armand Assante-s változat sokkal jobban sikerült.