Egyre többet költünk videójátékokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hasonlatból tehát számomra az következett, hogy a korábban szóba került szórakozási formákat (videojáték és a TV), a drogozáshoz/elhzáshoz hasonlóan, alapvetően negatív tevékenységnek tartod ahol felesleges a kevésbé káros ellen érvelni, mert végeredményeben ugyanoda fognak vezetni.
Még le is írtad: "De ezzel az erővel mondhatnád azt is hogy jó dolog az metamfetamin, inkább azt használod mint heroint. És valóban, a heroin durvább, de ettől a met sem lesz hasznos és jó."
😊
Még a végén végigmegyünk az összesen 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.25. 09:20:30
Akkor vegyünk egy másik példát: ha elhízásról van szó, akkor védhetnéd a cukor iránti rajongásodat azzal hogy a zsír még rosszabb 😊
Ahogy a filmeknél is, itt is lehet egyszerű bugyuta szórakozás, de lehet olyan címekkel is játszani, ami tanít, mozgatja az agyat, logikus gondolkodásra, problémamegoldásra ösztönöz, de akár nyelvtanulásra, gyakorlásra is tökéletes mellesleg. Sokan tartják károsnak, pedig nem az. Mitől károsabb ez, mint amikor valaki reggeltől estig gubbaszt a műhelyében és barkácsol valamit? Semmivel sem jobb vagy rosszabb tevékenység, már amennyiben a megfelelő játékprogramokkal hasonlítjuk össze, nyilván egy agyatlan lövöldében nem sok tanulnivalót vagy kreativitást fejlesztő eszközt talál a delikvens, de kár lenne az egész videojáték ipart erről a műfajról megítélni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.01.24. 22:25:24
De ezzel az erővel mondhatnád azt is hogy jó dolog az metamfetamin, inkább azt használod mint heroint. És valóban, a heroin durvább, de ettől a met sem lesz hasznos és jó.
Ezt hívják hamis dilemmának... 😄
Nem kell ezt túlgondolni hogy ez is magyar...
Utoljára szerkesztette: s0n1c, 2019.01.24. 14:14:37
Persze amíg régen kb. 1 hét alatt kitoltam egy Gothic 2-őt, addig ma ez azt jelenti, hogy tavaly májusban elkezdtem a Wasteland 2-őt, amit megszakítottam, Aug-ban toltam egy kicsit és most folytatom...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Baráti társaságomban több 40 feletti játékos van (én magam is az lennék), mindenki teljes idejű munkás, van aki családos van aki nem.
Ha belegondolsz, odaírtad hogy te is "pihensz", na amikor más heverészik a kanapén és nézi a plafont esetleg bámulja a tévét, mi akkor aktívan szórakozunk.
Amúgy egy percig se sajnáld hogy te kinőtted a játékokat, nagy időrabló és szélkergetés az egész, bár én is le tudnék jönni róla 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.01.24. 10:18:42
Amúgy semmi bajom a konzolokkal illetve a konzolos játékosokkal, azon vitatkozni hogy melyik jobb kb annyi mintha azon vitatkoznánk hogya kék vagy a zöld szin szebb.... csak rühellem amikor jön a PC temetés meg a konzol exkluzivitás istenítése... ilyenkor jól jön egy ilyen statisztika 😄
A PS kerülést nem értem, amikor PS exkluzív játékok miatt vennék PS-t...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De verekedős és sport játékok esetén a gamepad a jó választás (ami szintén lehet pcn is)
Viszont jelen pillanatban a Playstation kerülendő nyár óta bevezettek egy hülye troll szabályozást, amivel fél év alatt már vagy tíz játék cenzúrázottabb ps4en mint a pc-switch-xbox verzió.
A
Konzolos tapasztalatom még a '90-es évekből van, amikor "játékteremben" óradíj alapon lehetett tolni, akkor néhány játékot kipróbáltam, de kb. ennyi.
A kontrollertől azóta is falra mászok, hogy mennyire alkalmatlan vezérlő.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.01.23. 11:22:35
Mint ahogy az is necces, hogy csak 13%-k játszik konzolról. Hát ez a hülyeség. (meg a teljes lista, mert mint feljebb írtam a 100% megkérdezettből 114%-k mással játszik...)
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
Lassan a bal egérgomb használatát is unlockolni kell, persze $-ért. Esetleg €-ért.