7
 • Akva
  #7
  "de a különleges, összetett kérdésekre (például mikor van nyitva a szomszédos szabadidőpark)"

  Hát ez qrvára összetett. 160-as IQ kell a megértéséhez!
 • kvp
  #6
  Egy vidampark rakott be par robotot a hozzatartozo szallodajaba. De nem a megfelelo technologiat valasztottak es a rendszerintegracio is el lett rontva. Ehhez kepest egesz sokaig tartott amire a ceg vezetese beismerte maganak (meg a tulajdonosoknak) hogy mellenyultak. Mondjuk azert azt lehetett volna elore sejteni hogy a mini t-rex a rovid mancsaval nem fog tudni ertenyulni az utlevelekert es berakni a scannerbe. De vicces volt es ugy latszik akkor jo otletnek tunt.

  ps: Egy jo robot 7/24 orat dolgozik, nem kap bert es mindig azt csinalja amit a programban irtak. Ezt emberek nem tudjak utannuk csinalni...
 • Cefet
  #5
  Ez nem politikai oldal, és amúgy sem igaz amit sugallni próbálsz...
 • zola2000
  #4
  Hatás vadász cím, gyakorlatilag arról van szó, hogy egy hotel marketing miatt csinálta, de már a vendégek is megunták a marhaságot.

  A technológia még nem tart ott
 • t_robert
  #3
  Jelenleg a robotok egyik előnye, hogy nincsen szakszervezetük és ki lehet őket zsákmányolni. Például fel lehet emelni a túlórájukat és nem fizetni érte 3 évig.... óhhhhh. várjunk csak a robotoknak?
 • NEXUS6
  #2
  A felmerült problémák azt mutatják, hogy marhára nem elég egy csetbot szoftvert valami cél hardvere rárakni, és akkor azt robotnak hívni.

  A komplex helyzetek felismeréséhez, kezeléséhez úgy tűnik szükség van valami olyanra, amit tudatnak hívhatunk. Csak még nem tudjuk, hogy mi fán terem.

  Namost, ha a tudat a környezetnek egy sokkal teljesebb reprezentációja, amelynek akár nem is kell hogy ez külön külön megsoxorozva legyen az egyes egységekben (kapacitás problémák), hanem mint egy hálózati alapon működő virtuális környezet jelenjen meg, amiben az egyes egység a saját reprezentációját (önkép/öntudat) mozgatja az akár megoldás is lehet.

  Filozófiai szempontból pedig felveti azt, amit sok világkép, vallás hasonlóan fogalmaz meg az emberi tudat, azok teljessége, mint isten viszonyáról. :)
 • Sippie
  #1
  na de egyeztettek-e előtte a robot szakszervezettel?!