Itt az első kép Vin Diesel várt képregényfilmjéből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg az, hogy amit leírsz a két munka egymáshoz való viszonyáról az csak spekuláció részedről...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
mind a forgatókönyv, mind pedig a képregény készítése jóval 1991 előtt elkezdődött. előbbinek több, mint egy év a fejlesztési folyamata (már egy írónál is, itt pedig több változat is volt), utóbbinak még annál is hosszabb az átfutási ideje.
persze a lényeg felett elsiklottál, mert irreleváns, hogy melyik mikor indult, egyik sem létezett akkor, amikor dolgoztak rajta, így nem is voltak hatással egymásra.
persze a lényeg felett elsiklottál, mert irreleváns, hogy melyik mikor indult, egyik sem létezett akkor, amikor dolgoztak rajta, így nem is voltak hatással egymásra.
Akkor lassan neki kellene fogni a képregényeknek, legyen valami háttér infó.
"A képregény készítése korábbra datálható"
Én nem vagyok akkora ász, mint te, de a wiki-re hivatakozva azt kell, hogy mondjam: NEM.
"Bloodshot was created in 1992"
Szemben ezzel, a filmről:
"Principal photography began in August 1991", ami azt jelenti, hogy a forgatókönyv minimun 1 évvel még ennél is korábban születhetett.
Én nem vagyok akkora ász, mint te, de a wiki-re hivatakozva azt kell, hogy mondjam: NEM.
"Bloodshot was created in 1992"
Szemben ezzel, a filmről:
"Principal photography began in August 1991", ami azt jelenti, hogy a forgatókönyv minimun 1 évvel még ennél is korábban születhetett.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
<#eljen>#eljen>
"Így fog kinézni Vin Diesel a Bloodshotban."
Vin Diesel minden filmben pont így néz ki 😉
Vin Diesel minden filmben pont így néz ki 😉
A képregény készítése korábbra datálható, de nagyjából ugyanakkor készült a Universal Soldier szkriptje is. Nem mintha bármit is számítana, nyilván függetlenek voltak egymástól, mint ahogy az is tény, hogy a 70-es években is voltak hasonló témával rendelkező regények.