4
 • csulok0000 #4
  Alakul, de még kell néhány év amíg a technológia eléri azt a szintet, hogy minden napos használatra is jó legyen és ne csak egy viszonylag nagy dobozban működve.
 • kvp #3
  A gazdagabbak kozott elterjedt az a megoldas, hogy hasznalaton kivul a tv besullyed a falnal allo asztalba. Nagyobb tv-k eseten ez sokszor a fodembe valo besullyesztest igenyli. Ezt az alkalmazast tudnak kivaltani a feltekerheto tv-vel. Raadasul akiknek erre szukseguk lehet, meg is tudjak fizetni az arat es ha tonkremegy a kijelzo a tekergetesektol, akkor is barmikor tudnak ujat venni.

  Kesobb foleg a hordozhato monitorok piacan hozhat elorelepest, meg nagyobb miniaturizalas eseten pedig a laptopok szamara, mivel a nagyobb kijelzo melle eleg lenne egy hagyomanyos billentyuzet melysegu haz, amit kinyitva kihuzhato lenne belole a teljes magassagu kijelzo.

  Egyebkent ilyesmit hasznaltak a 80-as evekben irt shadowrun nevu szerepjatekban is. Tehat a laptop egy sima keskeny billentyuzet volt, kihuzhato kijelzovel, amit nem huztak ki a felhasznalok amikor vr headset-tel hasznaltak a gepet. Ez a technologia mostanara elerheto, viszont jelenleg nincs hozza megfelelo full qwerty-s billentyuzet meretu, de kijelzomentes laptop. Az ilyen gepekre masodlagos kijelzonek pont jo lenne egy feltekerheto oled, amit ki lehetne nyitni a billentyuzet footprint-jeben es teljes magassagban is, vagy akar allo nezetben is, mondjuk szovegszerkeszteshez.
 • csigafi #2
  nem rossz csak hát van e rá szükség? A videóban elég üres a ház. Gondolom olyan árra van a tvnek hogy másra nem is telet már :-). Másik kérdés kb mennyiszer birja ki hogy feltekerik? Szerintem az ár kissé durva.
 • csicso82 #1
  Nekem tetszik de 100-150" körül lenne ennek értelme. Ott már tényleg olyan nagy a hasznos felület amit egy szobából elvesz, hogy kvázi moziszobának fog tűnni ha az egyik fal teljesen ásító fekete kijelző.