17
  • cateran
    #17
    Ahem....Galactus..9 meter? Szabadon valtoztathatja a meretet, az Asgardi oriastol a bolygomeretuig, illetve fugg attol is, hogy ki nez ra, ugyanis minden faj masmilyennek latja

    "Adapted Appearance: Although Galactus is usually represented in humanoid form, each sentient being perceives him having a form resembling their own. Hence, humans see Galactus as an enormous armor-clad humanoid, while an amoeba-like species, for example, would perceive Galactus in an enormous amoeba-like form.[76] Although as Galan, Galactus was indeed a humanoid, his true current form is unknown. "
    illetve
    "Size-Alteration: Galactus's base height and weight will diminish when he is greatly in need of life-giving energy. Galactus has the ability to increase his size and mass at will, the extent of which is unknown. He once grew to a stature so great that he could wrestle with the Wraithworld sun."

    http://marvel.wikia.com/wiki/Galan_(Earth-616)
  • robgros
    #16
    Meg kell valljam, ezt az infót képregény fórumon szereztem, magát a szériát nem ismerem. Mellesleg egy lángoló pacák vagy egy kövekből álló manus is lehet röhejes. Sok minden van képregényes univerzumokban, ami első látásra/hallásra eléggé röhejesnek tűnhet.
    Ja és nekem is szemet szúrt, hogy a film változatban Galactus nem a szokott formáját kapta :D
  • Zombee
    #15
    Arra az Ultimate-ra gondolsz, ami azért messze nem olyan sikeres?

    Egy felhő alakú identitás nem röhejes?
    Egy ezüst szörfös az űrben nem röhejes?
    Egy gumiember nem röhejes?

    Ne akarjuk már ennyire komolyan venni ezeket a sztorikat!

    Egyébként Galactus korántsem olyan hatalmas, bár az érték a Marvel wikia-n nem tudom honnan van, de 9 méter alatt van, a képregényben sem tűnt olyan hatalmasnak.
  • robgros
    #14
    A Megtorló is ilyen szellemben készült 2004-ben, kapta az ívet, amiért egy eleve 18-as képregényt lebutítottak családbaráttá. Ez és Ray Stevenson Punisher : War Zone filmje között ég és föld a különbség. Utóbbinak több köze van a Megtorlós hangulathoz.
  • zetortraktor
    #13
    Nem kötött ki semmit a Disney, a korhatárt a józan ész diktálja. Ehhez a filmhez semmi köze a Disney-nek, a Sony gyártotta. És pont azért kaphat második részt, mert így sokkal többen nézték meg, sokkal több pénzt hozott, mintha durvább lett volna.

    A durvaságra lehet verni, lehet, hogy akkor jobban tetszett volna egy nagyobb rétegnek, de olyanoknak, akik egyébként is megnézték a filmet, vagyis nem hoztak volna plusz bevételt. Viszont az biztos, hogy bőven vesztett volna nézőt a Venom, szóval totál érthető, hogy miért a PG13. Mint ahogy a filmek többsége is PG13.
  • robgros
    #12
    Galactus hasonló formában jelenik meg az Ultimate képregényekben, a filmhez pedig sok mindent onnan vettek át, illetve a stúdió szerint röhejesen festett volna egy óriási fazon az űrben.
  • robgros
    #11
    A PG-13-as korhatárt a Disney kötötte ki, az meg a félhülye szülőknek köszönhető, akik gyerekkel is megnéznék a filmet. Az a típus, amelyiknek lövése nincs, mit jelent egy képregényen a 18-as karika. Egyébként eredetileg brutálisabb, véresebb lett volna a film Venom jellegéből kifolyólag, csak a durvább részeket kiszedték.
  • Zombee
    #10
    A Sony magára vessen, hogy 700+ milliós bevétellel beégeti a filmjeit, ugyanis a két utóbbi Pókember is ennyit hozott. Ugyanennyiből a Deadpool hatalmas nyereség, pedig az 18+ film, a trükkök is jók, de valahogy mégis kijött sokkal kevesebből.
    Engem nem zavarnak általában az eltérések a képregényekhez képest, igazából a Fantasztikus Négyes volt csak ilyen. A régiben Galactus volt botrányos, az újban Fátum doki.
  • wraithLord
    #9
    Jogos, ez a Sony saját filmje.

    Viszont az élőszereplős filmeknek szokása, hogy nem sok köze van a képregényhez, csak nyomokban képregényt is tartalmaz. Erre próbáltam utalni, az nem jutott eszembe, hogy pont beletrafálok, hogy Venom ugyan Marvel Comics, de a jogai nem a Marvel Studios-nál vannak, így nem MCU-s... :D

    ----
    Amúgy sokak szerint bekapcsolódik majd az MCU-ba, mint ahogy Spider-Man is belekerült annak ellenére, hogy ugyanúgy Sonynál vannak a jogok.
    Olvastam, hogy nem úgy csinálták meg a filmet, hogy látszódjon, a Venomnak köze van az MCU-hoz, de egy post-credit scene utal rá, hogy köze lehet. Gondolom, ha sikeres lesz. Elvileg az lett.
    Bár az is igaz, hogy a Spider-Man azért került bele az MCU-ba, mert besült a második reboot, és a Sony megegyezett a Disney-vel (Marvellel). Majd kiderül.
  • Zombee
    #8
    A Venomnak semmi köze az MCU-hoz.
  • wraithLord
    #7
    Mondjuk a korhatárt tényleg feljebb lehetne tolni kicsit.
  • wraithLord
    #6
    Ja, de azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy azért hívják Marvel Cinematic Universe-nek, mert a képregényektől elkülönülő, önálló univerzum, ami csak lazán kapcsolódik a képregényekhez. Tehát csak felhasználja az képregényes anyagot, és nem egy az egyben képregényt filmesíti meg.
  • Dewri
    #5
    Én azt várnám egy képregényfilmtől, hogy legyen köze a képregényhez amiből készült. Ennek a filmnek semmi köze nincs a képregényhez, még a szokásosnál is kevesebb (merthogy lényegében egyik film se lett olyan mint a képregény sajnos, pedig a technika már meglenne hozzá...). Emiatt nekem nem tetszett a film. Pedig a karakter jól meg volt csinálva (nem úgy mint pl Wonder Woman esetében, ahol Gal Gadot akkora mellényúlás, hogy képtelen vagyok megnézni miatta a filmet...).

    Vérontót pedig hiába reklámozzák be a végén, ha a következő rész is ilyen 6 éves korhatárra lesz csinálva, akkor a lényegét veszíti el a karakter, akár át is nevezhetnék valami másra, mondjuk lehetne VértVéletlenülSeOntó...
  • csulok0000
    #4
    Már nem sokkal a premier után téma volt, hogy lesz folytatás. Egy hónapja már az eredeti forgató könyvíró is beszélt róla.
  • BrockSamson
    #3
    Ott volt a vegen Woody Harrelson, mint Cletus Kasady, tehat mar elore vetitettek Carnage eljovetelet, kar lenne nem kihasznalni.
  • wraithLord
    #2
    Ilyen erővel egyik képregényfilmet se kéne. Ez legalább vicces volt. Mást nem nagyon várok egy képregényfilmtől, mint hogy legyenek benne menő szuperképességek, meg csihipuhi, és ne vegye komolyan magát a film, mert én se tudom. Tehát legyen ironikus, vicces.
  • NEXUS6
    #1
    Szerintem marhára nem kéne!