10
  • ostoros
    #10
    Oké. De Brock nem erről beszélt. Viszont akik neki támadtak az elvtelen "multinyalás" magas fokú példáját mutatták be. Ami szégyenletes és üldözendő dolog.
    Persze elvek mögé van bújtatva, de nem kell nekik bedőlni.
  • csulok0000
    #9
    itt alapvetően nem arról van szó, hogy a család együtt használja a netflixet, hanem arról amikor a szomszéd, meg az ő szomszédja, meg a világ túlsó felén élő ismeretlen is ugyanazzal az előfizuval nézi.
  • ostoros
    #8
    Brocknak igaza van balfaszok. Nehogy már miután engem lehúztak, még külön külön lehúzzák az asszonyt is, meg a két gyereket is!
    Ez ugyanaz a fogyasztói mentalitás, amikor MINDEN családtagnak veszünk egy porszívót, jóllehet egy lakásban laknak. Vagy külön autót, külön fürdőszobát, stb, stb,stb.
    Persze a cégek az ilyesmit imádják, tudjuk.
  • molnibalage83
    #7
    Tipikus torrentezős faszduma.
  • bdzsana
    #6
    Igazad van. Ha egy ember előfizet netflixre havi pár ezer forintért és megosztja a világgal, semmi veszteség nem éri a netflixet....
    Tűéles logika és remek hasonlat.
  • csulok0000
    #5
    ahogy olvastam a cikket, én sem igazán értettem, hogy ez miért lenne életképes vállalkozás. Valszeg a szolgáltatásra történő néhány havi "előfizetés" árából fedezni tudnának egy hasonló saját fejlesztést az érintett cégek :D
  • csulok0000
    #4
    Te sem érted a digitális világot :D

    Az autós példád úgy lenne helyes, ha az emberek nem az autót vennék meg, hanem annak a használati jogát, jóval olcsóbban. Pl. a netflixnél nem a filmeket és sorozatokat veszed meg, hanem csak a jogot arra, hogy adott ideig hozzáférsz a teljes kínálathoz.



    Utoljára szerkesztette: csulok0000, 2019.01.10. 14:49:07
  • BrockSamson
    #3
    Tehat, ha veszek egy kocsit, es a csalad kozosen hasznalja, az tobb millio bevetel kieses az autogyartoknak. Ha veszek egy kilo kenyeret es kozosen fogyasztjuk el, az meg a pekeknek bevetel kieses. Erre megoldast kell talalni surgosen, remeljuk a Synamedia resen van!
  • kvp
    #2
    Mivel a parhuzamos belepeseket eleg konnyu szurni, igy csak a nem parhuzamos belepeseknel kell a foldrajzi tavolsagokat es a ket pont kozotti realis utazasi idot vizsgalni. Ezen kivul nezhetik, hogy hany darab es hany fele keszuleken lep be a felhasznalo adott idointervallumban. Igazabol egyik sem akkora feladat, igy az a ceg amelyik akarta mar valoszinuleg hazon belul elkeszitette a sajat implementaciojat. (a netflix biztosan, ezert is van benne megosztott account lehetoseg)
  • kékherceg
    #1
    A netflixnél plusz lehetőségként írják, hogy használhatod a barátaiddal, szóval náluk pl. elég valószínűtlen a használata.