5
 • Vanek úr
  #5
  Nem megfáradt, csak megváltozott (az agymenőknél is ez a helyzet). Az NCIS-nél több alap szereplő elhagyta a sorozatot, és az újak miatt már más az egész. Nem tudják az írók ugyanazokat a karaktereket hozni, mint korábban (Tony nagyon emlékezetes volt, illetve Ziva is); az újaknak meg nem lehet már ugyanazt a stílust adniuk (nem is annyira hitelesek benne, más stílussal meg nem nagyon tetszik a régi rajongóknak). Az agymenőknél szerintem a geek-viccekből/vicces jelenetekből is kifogytak, a régieket meg folyton folyvást ismételgetni egy idő után unalmassá válik. Ezért lettek a változások (legalábbis szerintem), és ezért tűnhet egyeseknek úgy, hogy 'rosszabb' lett - holott csak váltottak, mert váltaniuk kellett.
 • nlght
  #4
  a Simpson család 25. évadán is sírva röhögtem, a kérdés az hogy ügyelnek-e a minőségre a készítők vagy szarnak bele és csak a pénzért bemennek dolgozni egy kicsit
 • csicso82
  #3
  Fölösleges a végtelenségig húzni, más stílus de az NCIS is már a 16 évadánál jár de már nagyon befáradt az egész a 10-ik évad körül már abba kellett volna hagyni. Ez sajnos minden sorozatot elér.
 • bunny
  #2
  Haha, milyen igaz! Kivéve hogy nem csak ott, mert ha az ember elég ügyes több csatornán párhuzamosan is megcsípheti :)
  Egyébként egyetértek a cikkel, iszonyúan ellaposodott - de az ember már csak megszokásból is nézi, meg persze ha már 11 éven keresztül követte, csak megnézi már mi történik a szereplőkkel. De igazából az lett mint pl. a Jóbarátokkal, elment a megházasodunk családot alapítunk irányba és jó uncsi lett, ahogy ez is. Meg kellett volna hagyni a négy kocka humoreszkjei szinten, elketyegett volna még sok évadot.
 • BaliBoy
  #1
  " A The Big Bang Theory itthon is a végéhez ér. "
  Bárcsak így lenne! De még vagy 2346-szor fogják ismételni a Comedy Centralon.