Itt van Hellboy első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat lehet, hogy jo lesz, de hogy furan (es valahogy valoban igenytelenebbul) nez ki, mint Perlman, az tuti..Szoval csatlakozom az elottem szolokhoz...
perlman jobban hozta a poénos beszólásokat és a mellékkarakterek meg a gonoszok is valahogy sokkal jobban sikerültek a régiekben. engem nem győzött meg az biztos.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem így elmaszkírozva kb. tökmindegy, hogy hány éves. Elsősorban azért nem Perlman játssza, mert ennek a filmnek semmi köze az előző két filmhez, hanem ez egy rebootszerűség.
Nekem a Hellboy arcmaszk nem jön be, úgy néz ki, mintha a Buffy, a vámpírok réme vagy az Angel kelléktárából rángatták volna elő valamelyik démon maszkot. És olyan jól néz ki a színész fején, mint a Men in Blackben az óriáscsótányon az emberbőr.
Nekem a Hellboy arcmaszk nem jön be, úgy néz ki, mintha a Buffy, a vámpírok réme vagy az Angel kelléktárából rángatták volna elő valamelyik démon maszkot. És olyan jól néz ki a színész fején, mint a Men in Blackben az óriáscsótányon az emberbőr.
Kár, h nem Ron Perlman már a Hellboy, de már 68 évesen nehezen tudná eljátszani hitelesen. Lássuk a medvét! (: