3
 • Mosdatlanfalusi
  #3
  Berottyantok, "iPhone művész" :D Tehát ha én lassítva felveszem a macskámat a telefonommal, amint valami hülyeséget csinál, akkor lehetek én is ájfón artiszt? Nevetséges már az ilyen szintű sznobizmus...
 • BrockSamson
  #2
  Itt mondjuk hozza kell tenni, hogy angol nyelvben a sex es a gender nem ugyanaz, mig az elso a biologiai meghatarozas, addig a masodik inkabb socialis es tarsadalmi dolog.
 • Macropus Rufus
  #1
  ""A nemmel nem valami fix dologként foglalkozik, hanem képlékenyként, ami nem mindig illeszkedik a társadalmi normákhoz" "
  mi a [email protected] van? Az egyén nemét determinálják az első és másodlagos nemi jellemzők. Az, hogy fejben micsoda az a hibás drótozás miatt van, és ezért lehet valaki női identitással férfi testben, de a nemét nem az agya határozza meg hanem a fent már említett jellemzők. Márpedig ha ennek a fazonnak van farka akkor ő férfi, akkor is ha a pici agya szerint se nem férfi se nem nő.
  Amúgy kibasznék az ilyen határozatlan emberekkel: női vécébe csak nők a férfiba meg csak férfiak mehetnek, az ilyen átmeneti állapotban létezők meg sehová, mert egy férfi farokkal felszerelt arc nem mehet be a női vécébe, érthető okok miatt, akkor sem ha ő szerinte nő. Ua. a férfiba sem engedhetem be, mivel ő maga állítása szerint nem is férfi... >:]