13
 • lwb
  #13
  Francis egy karikatúra, szándékosan túljátszott szerep. A fickó boogie 2988 a valóságban nem ilyen. Olyan ez kicsiben, mintha Tom Hankset azonosítanád Forrest Gumppal.
 • Komor88
  #12
  Nekem van egy olyan, hogy i7 4960x, ASUS STRIX GTX 1080 TI OC 11GB 2xSLI, 64 GB 2400 DDR3 CAS 10 quad-channel. Oszt beszaggatott, nagyjából a semmire.
  Utoljára szerkesztette: Komor88, 2018.12.17. 14:43:26
 • nlght
  #11
  Úristen ez a csávó a tökéletes karikatúrája az amerikai gamereknek... no comment
 • jkedzs
  #10
  a játékiparban már csak kurvák dolgoznak. nem kell csodálkozni.


  https://www.youtube.com/watch?v=_1ySuVLFg0M

  Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.12.17. 10:48:51
 • Kissssss0
  #9
  hát kb ja, méghozzá jó nagy strandpapuccsal vágott oda mindenki... had kapjanak teremben.

  valve is hasalt egy jó nagyot az artifuckt kártyás játékával nemrég, nem tudom mégis mire számítottak gabenék, hearthstone meg a kismillió egy klón kártyajátékok(legtöbb ingyenes) már úgy beterítették ezt a piacot hogy már egy hajszálat se lehet leejteni a földre, erre ezek meg kiadnak egy 20 eurós kezdőárral az artifactjukat amiben még külön újabb 10+ eurókat kell kipengetni ha akarsz értelmes kártyapaklival játszani, máskülönben csak a felmosó rongy szerepe jut.

  facepalm

  a nagyobb kiadók meg játékfejlesztők kb mintha egy másik dimenzióban járnának...
  Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.12.17. 01:12:05
 • cateran
  #8
  Minden honapra? Majd minden hetre :D
  Amugy mintha iden versenyt futottak volna a fejlesztok/kiadok, hogy ki tud jobban a terem kozepere szarni, aztan szetcsapdosni..EA - BF V "do not buy it!", Blizzard - Diablo Immortal "do you guys not have phones?", Bethesda - Fallout 76 (fel sem sorolom..rengeteg...) es ezek csak amire ugy-ahogy figyeltem...
  Utoljára szerkesztette: cateran, 2018.12.16. 23:40:27
 • Kissssss0
  #7
  én már feladtam... bethék azt csinálnak amit akarnak, addig amíg nem lesznek komolyabb átszervezések a cégnél és nem válnak meg egynéhány vállalhatatlan személytől a cégen belül khmm főleg a support leak után, addig ugyan ilyen minőségű játékok fognak megjelenni akármennyire is verik majd a fallout fanok az asztalt.

  tudom a support team meg a játékfejlesztő részleg nem egy és ugyan az, de a minden hónapra jutó beth/f76 botrányok után jól látszódik a cégen belüli kollektív mentalitás és hozzáállás.
 • Ender Wiggin
  #6
  A grafika elavult, de kell hozzá minimum: Intel Core i7-4790 4-Core 3,6 GHz-es vagy AMD Ryzen R3 1300X processzor, Nvidia GeForce GTX 780 vagy ATI Radeon R9 285 grafikus kártya...
  Fasza.
 • PiszkosFred
  #5
  En abban sem vagyok biztos, hogy lesz TES VI belathato idon belul, mert par het mulva jonnek a lootboxok, ami miatt vegleg a Bethesda kurva anyjat fogja szidni meg az is, aki eddig nem tette, a mar megszelloztetett perekrol nem is beszelve.

  Szerintem fejek fognak hullani, a Bethesda (a fejleszto) pedig megszunik jelenlegi formajaban es vezetesevel. Starfield meg meg is jelenik, de a TES VI szinte tuti, hogy csuszik. Es a vicc az, hogy ezzel a jatekosok jarnak jol.

 • Kissssss0
  #4
  márpedig mérget vehetsz rá hogy a tes 6 is kb ugyan ezt vagy még ennél is rosszabb szintet fogja hozni, bugthesdáékat sose az érdekelte hogy játszható legyen a termékük, csak az hogy jól nézzen ki a rendezvényeken, bemutatókon, aztán mikor mindenki felült a hype vonatra ők jól megszedik magukat pénzel...

  a bugokat meg optimizálatlan részeket és a game breaking hibákat majd a rabszolga modderek kijavítják....


  Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.12.16. 13:55:43
 • sárkánylovag
  #3
  Abbahagyhatná a világ ezt a szkineket meg mósönöket felsorakoztató limonádé posztapokaliptikus vonalat amik 8-12 éveseknek rendben is van, de nagyon feljebb ne is menj vele.
  Azon is elképedtem amikor a magyar youtubberjeink nem értik mi a baj a játékkal.
  Vicces. Értjük hogy nem ez a főszál a cégnek de a Elder scrollból még megmutatandó tartalom se volt akkor mi az ?
  Csak minőség, NPC-k meg történet kopott ki ma az RPGkből.. semmi gond...
 • kékherceg
  #2
  A hibák fajtáiból úgy tűnik, hogy erre a játékra nem fordítottak elég időt, vagy emberi erőforrást.
 • Lunki88
  #1
  Az újabb hétvégi nem ajánlónkat olvashatták... :D
  A Bethesdánál szépen szembe köpték a rajongókat ezzel a játékkal. Mellesleg az eladásaiknak szerintem az sem használt, hogy Steam-re nem jelent meg a program. Meg is érdemlik ezt a hatalmas buktát. Azért remélem a TES: VI-ot nem fogják ennyire elszúrni.