Egy helyen lesz csak beszerezhető a RAGE 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kihagytad az egyik legnagyobb profitot termelő saját felületet, Blizzardét :-D
Az Ubi engem nem zavar, mert ők nem exkluzívak, a játékaik steamesek is egyben és a steam sem zavar, mert még mindig a legnagyobb webshop (és hiába van rengeteg retailer, a steam árai is versenyképesek). Az EA Origin már sokkal idegesítőbb, de az ME-n (azt meg pofátlanul túlárazva nyomják, lásd a DLC-ket) kívül nem érdekel semmi, amit kínálnak...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

anno amikor elindult a steam, már szóba került egy haver részéről, hogy mi lesz akkor ha minden gyártó saját felülettel oldja meg a dolgot. Akkor úgy véltem, hogy miért tenné, ha már valaki megcsinálta akkor használja azt, de neki lett igaza.
Gyak. el fogunk jutni oda, hogy minden cégnek saját felülete lesz ahonnét begyűjthetjük a játékokat és a licence elfogadás után megosztjuk velük az életünket...
Nem kell nagy logika hozzá, hogy észre vegyük azt, hogy ez a modell mostanában kezd a halál útjára lépni ui. ahogy NeOreg3 is említette: kapják be. Steam, Origin, Ubisoft, Bethesda és még lesz jó pár. Én már nem is veszek olyan játékot amik nem Origin vagy Steam fiókkal mennek. Steam a Rage miatt lett, az Origin meg a SimCity miatt, de több nem lesz, ha a játék ezeknél legálisan nem elérhető és mindenféleképpen kell, akkor torrent + crack és b@sszák meg.

Mess with the best, die like the rest Linux4ever

arty
+1

Forza.

NEOreg3
A RAGE 1 steamen van meg.

A RAGE 2 is ott lesz meg legálban, vagy sehogy. Ha nem kell nekik a pénzem, hát ez van. 😊
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2018.12.11. 10:04:19

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(