6
 • zola2000
  #6
  Használj duckduckgot :)

  (viccen kívül tényleg nem rossz)
 • morguldae
  #5
  Undorító már ez, hogy manapság minden manipulált és hazug! A keresési eredmények ilyesfajta manipulálása ahogy azt a google csinálja az meg már egyszerűen felháborító! Ideje lenne leszokni erről a keresőről!
 • ugh
  #4
  Raferne azokra a google szerverekre valami komolyabb kartevo.
 • wraithLord
  #3
  Mindig van valami adat, ami alapján valamennyire személyre tudja szabni a keresést. Szerintem elképzelni is nehéz, hogy Gúgliéknak mekkora adattömegük van. Szerintem csak egy IP-címhez, egy konfighoz tudnak kismillió plusz infót hozzárendelni.
  Sőt, lehet, hogy annyi adatuk van, hogy inkognitó módban is ki tudja találni a rendszer, hogy ki vagy. Legalábbis, hogy onnan arról a gépről ki szokott gúglizni kb.
 • Cat #2
  Inkongnitó módban, kijelentkezve nem lenne szabad egyénre szabnia.
 • wraithLord
  #1
  Aki nem csak a saját gépét/gépeit használja, az már észrevehette ezt. A "személyre szabás"-ba nyilván ez is beletartozik.

  MInden cég minden szolgáltatását személyre szabja. De míg sok szolgáltatásnál leginkább azt érik el ezzel, hogy megerősítse az embert a (tév)hiteiben, a Google-nél azt is észrevettem, hogy ezáltal jobban "tudja", mire gondolok, amikor beírom a keresési kulcsszavakat, és több számomra releváns találatot dob ki az első oldalra (mintha nem lenne személyre szabva).

  Mindkettőnek van előnye és hátránya. A Google sem feltétlenül jó dolog, ha az ember pl. új dologra keres rá, és nem lapozgat a találatok között...