6
  • zola2000
    #6
    Használj duckduckgot :)

    (viccen kívül tényleg nem rossz)
  • morguldae
    #5
    Undorító már ez, hogy manapság minden manipulált és hazug! A keresési eredmények ilyesfajta manipulálása ahogy azt a google csinálja az meg már egyszerűen felháborító! Ideje lenne leszokni erről a keresőről!
  • ugh
    #4
    Raferne azokra a google szerverekre valami komolyabb kartevo.
  • wraithLord
    #3
    Mindig van valami adat, ami alapján valamennyire személyre tudja szabni a keresést. Szerintem elképzelni is nehéz, hogy Gúgliéknak mekkora adattömegük van. Szerintem csak egy IP-címhez, egy konfighoz tudnak kismillió plusz infót hozzárendelni.
    Sőt, lehet, hogy annyi adatuk van, hogy inkognitó módban is ki tudja találni a rendszer, hogy ki vagy. Legalábbis, hogy onnan arról a gépről ki szokott gúglizni kb.
  • Cat #2
    Inkongnitó módban, kijelentkezve nem lenne szabad egyénre szabnia.
  • wraithLord
    #1
    Aki nem csak a saját gépét/gépeit használja, az már észrevehette ezt. A "személyre szabás"-ba nyilván ez is beletartozik.

    MInden cég minden szolgáltatását személyre szabja. De míg sok szolgáltatásnál leginkább azt érik el ezzel, hogy megerősítse az embert a (tév)hiteiben, a Google-nél azt is észrevettem, hogy ezáltal jobban "tudja", mire gondolok, amikor beírom a keresési kulcsszavakat, és több számomra releváns találatot dob ki az első oldalra (mintha nem lenne személyre szabva).

    Mindkettőnek van előnye és hátránya. A Google sem feltétlenül jó dolog, ha az ember pl. új dologra keres rá, és nem lapozgat a találatok között...