6
 • NEXUS6 #6
  Biztonsági szempontból a teljes és kizárolagos digitalizálás szerintem is veszélyes. A digitalizálás eleve csökkenti a biztonságot, megszünteti az egyértelmű azonosítás, és az identitás kizárólagos birtoklásának lehetőségét, ezt csak extra dolgok, vagy korlátok beépítésével tudja egy digitális rendszer biztosítani, ami a gyakorlatban esetenként megkérdőjelezi a digitalizálás létjogosultságát, költséghatékonyságát.

  Másrészt egy olyan városi forgalomszervezés, ami végre valahára figyelembe venné dinamikusan az aktuális forgalom mértékét, és a lámpákat nem csak előre kódolt rendszer szerint kapcsolgatja, na az már nagyon hiányzik.
 • leeloodallas #5
  "A két projekt tapasztalatai oda vezethetnek, hogy a jövőbeli dolgok internete szenzorhálózatok komplett közlekedési infrastruktúrákat ellenőrizhetnek majd valós időben, ezzel is növelve a közlekedésbiztonságot."

  Ahamm, a kormányok pont erre fogják használni. Közlekedésbiztonság, LOL.

  Tök jó a fejlődés, nagyon sok haszna van, de az, hogy lassan 100%-ban az elektromosságtól és az internetes kapcsolattól függ minden, nagyon sebezhetővé, törékennyé teszi az egész rendszert.
  A magam részéről nem erőltetném minden területen a digitalizációt. Olyan területeken nem, amiken az analóg megoldások is elérhetőek és elégségesek.
 • Ender Wiggin #4
  Nem kis hazánkról, nem kelet- vagy dél-európáról, ázsiáról, afrikáról, közép és dél-amerikáról...
 • fonak #3
  Meg okos utasok is, gondolom.
 • SODRAAS #2
  " A karbantartók rendszeresen ellenőrzik az utakat és a hidakat, kátyúkat és más károkat keresnek."
  Itt ugye nem kis hazankrol van szo? Mert, ha megis akkor :)))))), vagy lehet, hogy csinaljak, marmint az ellenorzest, de a folyamat itt veget is er :(
 • Zulu12 #1
  Ezt csak úgy itt hagyom :D
  https://www.youtube.com/watch?v=P90Y71ThfQs