4
  • ostoros
    #4
    Nagy SZERENCSE, hogy a nullához konvergál a valószínűsége.
  • leeloodallas
    #3
    Ez mind erősíti az "Európai Egyesült Államok" létrehozásának létjogosultságát. Nagy kár, hogy a nullához konvergál a valószínűsége.
  • kvp
    #2
    A penzbuntetest ertheto, ezt kulonadonak hivjak, ami offshore cegek ellen akar jo is lehet. Az Oroszorszagban tarolas az EU-rol lett masolva, mondjuk mas a cel (a megfigyeles), de meg nagyjabol vedheto. A titkositasi kulcsok atadasa a regi francia torvenyt masolja, nem tudom meg eletben van-e nalluk, de az USA-ban biztosan eletben van a hazafias torveny szerint.

    Alapvetoen a buntetoado kivetelevel mindegyik pont a megfigyelesrol es az adatokhoz valo kormanyzati hozzaferesrol szol, viszont pontrol pontra masolja az amerikai es kinai torvenyeket. Azok sem zavarnak szinte senkit...

    ps: Jo a Google-t mindharom zavarja, ezert vittek bizonyos kulcsokat teruleten kivuli adatkozpontokba, ahol az USA sem tud utannuk menni. A tobbi ceg inkabb beallt es kiadta a kulcsait az USA-nak es a tobbi allamnak is. (a Google meg gondolkozik a kinai szabalyozason, hogy kell-e nekik az a piac, a Facebook meg alapbol be lett tiltva pedig tenyleg kellene nekik a piac)
  • Macropus Rufus
    #1
    "Ezenkívül a közösségi portálok is kötelesek lesznek Oroszországban tárolni az orosz felhasználók adatait."
    az ilyen kitételeken mindig mosolygok. Hogy a bánatban ellenőrzik le, hogy nincs a jenkiknél egy másolat az adatokból?