6
 • esztyopa
  #6
  Vegyétek már észre,hogy nem a hálózat *gyorsasága* az egyedüli meghatározó,hanem a megfelelő szerverkapacitás is !
  Mindenki a hálózat növekvő sebességéről lelkendezik,és sehol egy szó sem esik arról,hogy a szerverparkot csak akkor bővítik,ha már a túlterheltségtől akadozni kezd az átvitel.
  /Persze ez qrva drága,és a kisebb településeken,városokban csökkenti a maximális profitot.Egyszerűen nem rentábilis-nekik./
  Utoljára szerkesztette: esztyopa, 2019.01.17. 08:39:53
 • Sequoyah
  #5
  Pontosan miert is kell erre adoforintokat kolteni? Ez a feladat tokeletesen kivitelezheto piaci alapokon is, olcsobban es jobban. Van annyi penz hogy aki igenyli, az finanszirozza is, es mivel mar most is van tobb mint kielegito internet, semmifele nemzetstrategiai celt nem szolgal hogy a szuksegesnel feleslegesen gyorsabb net legyen.

  Zero gazdasagi erdek van amit a lassu net akadalyozna.
 • esztyopa
  #4
  Ezzel is Minket akarnak boldogabbá tenni.Ezért sokszáz miiláért bővíteni fogják Alsó-Mocsolád,és a kis települések agyonterhelt szervereit.
  /Különben sz*rt ér a *sebességnövelés*!/
  Hát nem nagylelkűek?
 • bdzsana
  #3
  Ez nagyon jól hangzik, csak kár hogy ezt is szétlopják. Ahol én lakok egy cég kiépítette ennek a pályázatnak a pénzéből az optikai hálózatot. A pályázat értelmében más szolgáltatóknak is engednie kellene az infrastruktúra használatát, de gyakorlatban csak az EuroInternet nevű cég használja. Nem tudom ezt hogy sikerült elérniük.
  És a legnagyobb csomagjuk a szipiszupi optikai hálózaton 100/20 -8700 forintért havonta.
  Így én maradtam a Telekomos régi technológián 150/50-es neten 4000 forintért.
  Magyarország....
 • apucsabi
  #2
  A kínai kormány pontrendszeres megfigyelö-projektjét megelözöen is internetes infrastruktúrát fejlesztettek, csak azután jöttek a kamerák és a képfelismerö algoritmusok!
  Utoljára szerkesztette: apucsabi, 2018.11.26. 09:09:49
 • kokenybt
  #1
  Annyi minden más fontosabb lenne....