Robotgyártásban segít a NASA-nak az Autodesk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a mérnöki tudás (nem intuíció) semmivel nem rosszabb mint ez marhaság. Viszont mindkettőnél jobb a valós teszt.
A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk
Valószinűleg a számokat is megnézték, nem csak a legszebb rajzot választották...tudod van ahol a mérnöki intúició már nem elég jó...
"A gép fejlesztéséhez nagy segítséget nyújtott az Autodesk mesterséges intelligenciát is használó szoftvere, amely lehetővé tette, hogy több száz különböző tervet, eltérő anyag- és gyártási variánst lehessen gyorsan áttekinteni. A kutatók megpróbálták a természetben zajló evolúciós folyamatokat lemásolni. A munka eredménye végül egy nagyrészt alumíniumból lévő eszköz lett, amelynek a szélessége 2,5 méter, míg a magassága 1 méter."
Ezen azért hangosan felnevettem. Futtattak mindenféle teszteket, hogy legvégül aluból megcsinálják, amiből nagy valószínűséggel amúgy is csinálták volna.
Ezen azért hangosan felnevettem. Futtattak mindenféle teszteket, hogy legvégül aluból megcsinálják, amiből nagy valószínűséggel amúgy is csinálták volna.
Vizsgára felkészülés miatt keresek "kidobásra" szánt Cisco menedzselhető routereket és switcheket.