14
  • takysoft
    #14
    Ezzel azt akarod mondani, hogy kövér vagyok?
  • Archenemy
    #13
    A nyugat éppen kihal, nemszülő programozó nőstül. Túlszaporodja a szülő, nemprogramozó fekete ember. A háborúknak meg kb. nulla hatása van a népességre, ez egy közkedvelt mítosz, de valójában még a brutális világégések is ilyen miniatűrnél is kisebb huplik az emberiség össz létszámának a grafikonján. Ha nem hiszed, parancsolj, találd már meg rajta a világháborúkat, nekem nem sikerült.

    https://thebreakthrough.org/index.php/issues/population/faqs-on-population

    (Jó most kicsit csalok mert ez a világnépesség, pl. Fro vagy németo statisztikáin azért látszódnak pici esések a világháborúknál, de világszinten ez semmi)

    Az egyetlen nagy dolog ami valóban hatásosan redukálta az embereket az a pestis volt. De amúgy nem kell fosni, a világ népessége pár tíz év múlva tetőzik, és onnantól meg kevesebben leszünk. Persze azok már főleg négerek lesznek, de hé, legalább nálunk tudtak programozni a nők amíg még éltünk :D
  • asgh
    #12
    Pontosan: az EU a GMO tilalommal tartja távol az USA mezőgazdasági termékeit a piacaitól.
    Az éhezés témát nem igazán értem. Az USA-ban nem tiltják a GMO-t, ahogy az éhinséggel súlytott országokban sem. Miért akadályozza az USA-t az EU-s GMO tilalom a harmadik világ segélyezésében?
  • Andrevv
    #10
    Nem minden génmódosítás egyforma. Van amikor csak ellenállóbbá teszik a változó időjárással szemben, és van amikor olyan anyagok termelésére késztetik a növényt, hogy a kártevő bogaraknak ne legyen ínyükre vagy beledögöljenek. Az utóbbi már problémás lehet. Amíg nem elég átlátható a dolog, addig jobb óvatosnak lenni.
  • fonak
    #9
    A GMO ellenesség politika, nem csak a sötétzöldek miatt van, hanem egyszerűen az USA mezőgazdasági termékeit, élelmiszeripari cégeit kell kívül tartani, amennyire lehet.
  • fonak
    #8
    A safe space-ek és a mikroagressziók korában? :D
  • Archenemy
    #7
    Le ne pippantsátok már egymást, héló! Hát hova tűnt a jó öreg fórumflame? :D
  • ostoros
    #6
    Igazad van, én meg túlságosan támadó voltam, bocs.
  • Irasidus
    #5
    Sok oka van az Eus mezőgazdaság hátrányának, ez is hozzá tartozik amint írtam, bár igazad van, túlságosan sarkosan fogalmaztam.
  • ostoros
    #4
    "Ezért nem versenyképes az uniós, és hazai mezőgazdaság"

    Ez nem igaz. Az EU-s mezőgazdaság azért nem termel annyi profitot, mert nem több ezer hektáron termelnek, mint mondjuk az USA-ban. Amit meg hadd ne vegyek már követendő példának.

    A másik ok pedig az EU agyonszabályzása, amivel ellehetetlenít mindent. És nem a GMO-ról beszélek, hanem másról.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2018.11.13. 17:37:33
  • ostoros
    #3
    Nos, tudtommal az átlag amerikai ugyanannyi kalóriát eszik meg, mint a hetvenes években. Viszont jóval kövérebb, mert jóval kevesebbet mozog, mint a hetvenes években.
  • Irasidus
    #2
    A GMO nem szar, az a jelen és jövő. Csak a sötétzöld szervezetek propagandája, hogy szar, vagy veszélyes. Ezért nem versenyképes az uniós, és hazai mezőgazdaság, miközben a világ már húsz éve átállt erre. Másrészt sok éhezéstől szabadítaná meg a világot, csak ehhez több felvilágosítás kell, mert sajnos a sötétzöld propaganda erősebb. Itt van pár száz oldani anyag, valódi szakértőktől: olvasgasd ezt a propaganda helyett, van mit pótolni! GMO
  • zola2000
    #1
    +a klímaváltozás miatt egyre rosszabb a termés.

    Nem baj, majd esszük a GMOs szarokat.