4
 • Ellaberin
  #4
  Nekem első érzetre abszolút elmaradt a kinézet vagy 5-8 évre és ez annyira lelombozott, hogy nem tudtam sokáig élvezni a környezetet. Valahogy nem bírt megragadni.
  (Hozzá kell tennem, hogy virágbolti verzió lévén könnyen elengedtem, de ha megvettem volna igen bosszús lennék. Még mielőtt: sok játékot kipróbáltam már onnan és ami tetszett bent is van a megvettek közt, ez nem lesz.)
 • JonasSandor
  #3
  Kár érte.
 • Nirz
  #2
  séta szimulátor
 • wraithLord
  #1
  "A Cyanide fejlesztői idén már 18. éve vannak jelen a játékiparban, azonban túlontúl emlékezetes alkotásokat még nem sikerült letenniük az asztalra. A Blood Bowl miatt ugyan sokan a szívükbe zárták őket, de egyébként folyamatosan tipikus példákat hoztak a jó alapötletekkel rendelkező, ám középszerűséggel elrontott videojátékokra."

  Ez erre a játékra is tökéletesen passzol. Call of Cthulhu-nak kevés, félreértett és elcseszett. Szimpla horrorjátéknak pedig nem elég horror, félelmetes légkör helyett inkább csak komor, sivár és unalmas.

  Viszont a játszhatóságra nem teljesen igaz, hogy egyszer játszható, mert 4-féle befejezés van (ebből 1 jó), viszont a játék végén csak 2-féle befejezést lehet triggerelni, tehát a másik 2 befejezéshez a játék során korábban kell tök más irányba haladnunk. Pl. józannak/szkeptikusnak maradni, és nem belefolyni természetfeletti dolgokba.

  A játék során sokszor hiszi azt az ember, hogy ebből lehet még valami jó is, mert vannak a játéknak tényleg jó pillanatai, de mindig visszaüt a Cyanide alkalmatlansága. Kár érte.