3
Torchlight: Frontiers
  • savior666
    #3
    Mar kint van a viragbolti verzio, csak azt nem tudom, hogy ez mar a vegleges jatek e?
  • savior666
    #2
    Már lehet regisztrálni az Alpha tesztre, ami november 16.-án indul.
    reg
  • savior666
    #1
    "Kilenc hónappal azután, hogy a Torchlight szériát jegyző Runic bezárt, bejelentett a Perfect World Entertainment egy vadonatúj epizódot.

    Rendeld elő a Fallout 76-ot ajándék pólóval! Hirdetés
    A Torchlight 3 már biztosan nem fog elkészülni és nem csupán a Blizzard népszerű játéka, a Diablo III miatt, hanem azért sem, mivel a sorozatot fejlesztő stúdiót bezárta a Perfect World Entertainment. Az okok abban keresendőek, hogy a Runic Games valószínűleg nem fért bele az "online játékok szolgáltatásként" elképzelésbe, amit a kiadó követni szeretne, így mennie kellett.

    Hirdetés
    De ez nem jelenti azt, hogy nem bővül tovább a széria. A Perfect World bejelentette a Torchlight Frontiers névre keresztelt új részt, amelyet az Echtra Games készít. Ezt a stúdiót még 2016 elején alapította a Runic Games társalapítója, Max Schaefer.

    A Frontiers ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint az előző Torchlight játékok, viszont - ahogyan azt a mellékelt trailer is mutatja - más lesz a hangulata. Schaefer elmondása szerint projektjük egy megosztott, tartós és dinamikusan generált világ lesz, amiben a haverokkal csapatot formálva küzdhetünk le ellenfeleket és fedezhetünk fel embert próbáló dungeonöket, valamint ősi civilizációk romjait. Van hozzá ízelítő is: "


    Utoljára szerkesztette: savior666, 2018.11.10. 18:11:17