583
-
Darkman86 #15 Köszi, ezt láttam én is korábban, mondjuk a Practice range helyett igazán jöhetne egy normális pálya, na de mindegy. :D -
gstup #14 Köszi Borg. -
gstup #13 Hamarosan 1-et még biztos kapunk.Panzerstorm. Itt egy gyors összefoglalás hogy milyen újdonságok lesznek az elkövetkező hónapokban. Valóban lehetne több térkép,de azért lesznek még újdonságok. -
Darkman86 #12 Béta után nekem is pozitív csalódás, mint az előttem szóló én is látom, hogy hallgattak a játékosokra, remélem ez így lesz a továbbiakban is. Egyedül ez a 8 darab multiplayer map ami szúrja a szemem. Én úgy döntötem, hogy adok még egy esélyt a Dice-nak, ugyhogy bár kulcsos oldalon, de előrendeltem a játékot. -
gstup #11 Számomra eddig pár órás játék után,hatalmas pozitív csalódás. Ha valaki szeretne squadban tolni pár casual meccset csak szóljon. :) -
Borg #10 Új nvidia driver + jön az RTX patch Originben is -
Borg #9 Jackfrags pro tips
-
#8 Conquest
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2018.11.11. 00:48:52 -
#7 minek írsz ide feleslegesen? -
Borg #6 Computerbase grafikai teszt
PCGH grafikai teszt -
zebrock #5 Üdv.! -
#4 szerintem is tök felesleges volt -
Borg #3 Minden játéknak van saját topikja, főleg egy ilyen kaliberűnek. Hogy te mit gondolsz a játékról, az ebből a szempontból nem számít. Deal with it. -
toza #2 de a bf1 topikban nincs mirol beszelni mert bf1 halott,es most bfv is az lesz 5 honap mulva ,es akkor minek neki sajat topik feleslegesen?! -
Borg #1 Zavarta már az OCD-met, hogy a BF1 topikjában kell beszélni erről, holott már meg is jelent lényegében a játék.
Szóval itt a saját a topikja, ezzel az ütős kis Official Launch Trailerrel: