6
 • Merces2
  #6
  Ami azt illeti jól belegondolva a bűn nem kifizetődő egy lózungos faszság kb nulla igazságalappal. Egy ügyes bűnöző egyetlen akcióval megkeresi azt amiért te meg én tiz évig robotolunk. A fehérgallérosok körében pedig röhely a felderitettség , és a büntetések az ejnyebejnye kategóriába esnek.....
 • zola2000
  #5
  De van, csak azokat illegális használni is sok helyen. Egy cég persze hogy nem akar magának ilyen problémákat.

  Ami nem is gáz ha csak normális bűnüldözési céllal férnek hozzá az adatokhoz, de az a baj hogy ebből könnyen "orwell 1984" is lehet.
 • esztyopa
  #4
  A végén mindig az derül ki,hogy nincs feltörhetetlen védelem !
  Tehát a *titkosítás* - illúzió csupán...
 • zola2000
  #3
  Az biztos, akinek van esze, az legálisan szedi meg magát, és nyugodtan alszik...

  (Vagy ő hozza a törvényt, és legalizálja a saját bűneit : )
 • kvp
  #2
  Mivel itt kozponti rendszerrol volt szo, ezert ennek a biztonsagi szintje megfelelt az xbox online rendszer biztonsagi szintjenek. A kommunikacio nem igazan feltorheto, de ha a szerverekhez fizikailag hozzafer valaki, akkor az egesz rendszer kompromitalodik.

  A Signal es a WhatsApp az alkalmazasokon keresztul tamadhato, ha kijon egy gyengitett vagy arulo frissites, akkor onnantol semmit sem ernek es van ra utalo nyom, hogy leteznek ilyen celzottan gyengitett valtozatok.

  Ezzel szemben a teljesen ingyenes GPG tenylegesen biztonsagos kommunikaciot biztosit, ezt kombinalva egy oninon router-es mail szerverrel mar viszonylag jol el lehet bujni, viszont a legtobb bunozo szerencsere tul buta ezek hasznalatahoz.

  ps: A fenti esetben a bunozok eleg hulyek voltak ahhoz, hogy megbizzanak egy tetszoleges cegben.
 • zola2000
  #1
  Ha olyan jó lenne a signal vagy a WhatsApp titkosítása akkor azt használták volna, és nem mert volna szükség évente több ezer eurót fizetniük