Ridley Scott már dolgozik a Gladiátor 2-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted a gladiátor egy jó film 😄 😄 😄 😄 vagy a Prométemussz , konkrétan pont az ellenkezője történik benne mint amit leirtál , módszeressen váltják aprópénzre az alien misztikumát, kozmikus horrorbol lerángatják egy olcsó szaros monster featurbe 😛
A jó film arról ismerkszik meg, hogy nem mutatnak meg benne mindent és nem szórakoztatásra épül hanem a fantázia és gondolkodás meginditására. A SW tökéletesen ötvözte ezt szórakoztatással (minőségi gyilkolás, fény és hangeffektek), ahogyan a Bolygó Neve Halál és Alien Covenant is.
A rossz rendező mindent meg akar mutatni, de mivel nem képes mindent ezért a filmből sorozat lesz és nem minőségi alkotás. Én drukkolok Ridley Scottnak, mert rossz filmet még nem csinált.
Használjátok az agyatokat mielőtt a gépek fogják helyettetek!
A rossz rendező mindent meg akar mutatni, de mivel nem képes mindent ezért a filmből sorozat lesz és nem minőségi alkotás. Én drukkolok Ridley Scottnak, mert rossz filmet még nem csinált.
Használjátok az agyatokat mielőtt a gépek fogják helyettetek!
Az alient nem Ő rontotta el hanem a stúdió, ezt állítom. Nekem is kedvenceim voltak az alien filmek(kivéve a 2.) sokáig illetve mai napig nagy becsben vannak tartva. De nézd meg a Nyolcadik utast! Én most megtettem hosszú évek után. Nézd meg a filmkészítési technikát. Lassú sikló kamera, atmoszférikus beállítások, van idő a beleélésre és a merengésre. Nem véletlen mérföldkő az a film. És aztán adta a tv a prometheust, úgyhogy évek után azt is megnéztem. És tudod mit? Az a film rohan. Semmire nincs idő mindent össze kell csapni, kulcsjelenetek lettek kivágva(akár a gladiátornál, ajánlom a rendezői változatot), rohanjunk mint az állat mert a stúdió nem akart 3 órás filmet, mert az bebukik mint később a blade runner, legalább is ők ezt bukásnak nevezik. Aztán meg beleerőltetik az xenomorphot a folytatásba és ezért új szereplők kellenek. Egyébként sztem ezekkel együtt a két új alien nagyon messze van egy rossz filmtől csak sokkal több lehetett volna. Én szerintem ha van mondanivaló akkor jöhet a Lucius.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
...........nincs egy rohadt öregek otthona abban a rohadt hollywoodban?
https://screenrant.com/gladiator-2-ridley-scott-russell-crowe-maximus/
Érdemes más forrást is olvasni. Már forgatókönyv is van, amiben visszatér Maximus, az más kérdés, hogy végül a stúdió lehurrogja-e Scottot. A film ettől még szólhat Luciusról, a kettő nem zárja ki egymást.
Érdemes más forrást is olvasni. Már forgatókönyv is van, amiben visszatér Maximus, az más kérdés, hogy végül a stúdió lehurrogja-e Scottot. A film ettől még szólhat Luciusról, a kettő nem zárja ki egymást.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Maximus nem lesz visszahozva. Film Luciusról fog szólni és nem Gladiátor címmel.
remélhetőleg ezt is elszabja, mint az alient. az már eleve necces, hogy vissza akarja hozni maximust.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams