Netflixes sorozat lesz a Pacific Rimből

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Azért én olyan annyira nem bánkódnék, ha meg tudnám duplázni a pénzemet kétszer is."

Ha megduplázták volna, akkor már rég készülne a harmadik rész. Komolyan nem értem, hogy sikerül így számolni.
A második film ha nagyon nagylelkűen számolunk, akkor kb. 70 milliót hozott, mint "haszon". Az első még ennél is rosszabbul végezte.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Zombee
Azt a pénzduplázást egyébként úgy nézd, hogy ezek az adatok a bruttó jegybevételek. Ebből lesz kifizetve mindenki, a forgalmazók, a mozik, az adóhatóság, levonod a film költségét, és ami marad, az a haszon. Ha a film költségének kétszeresével számolunk, mint jegybevétel, akkor az annyit tesz, hogy a film valahol ott tart, hogy nullszaldó, valami minimális veszteség, vagy minimális haszon, de az egész nagyjából +/- nulla közelében mozog. 150 milliót meg azért elég gáz beletolni, hogy ne kapj érte semmit. :)

Közben olvasom hogy animációs (anime) lesz. Úgy már nem kell aggódni a speciális trükkök miatt.
A tinik meg -animékben legalábbis- alapkövetelmények. Úgyis minimum 10 évvel tűnnek idősebbnek a koruknál. :)
Nekem az első rész tetszett, a másodikba meg tényleg ilyen tini csapat kellett, hogy sz@r legyen.

Azért én olyan annyira nem bánkódnék, ha meg tudnám duplázni a pénzemet kétszer is.

Anime helyett sokkal jobb lenne valami render szerűség, mint pl. a Starship Troupers esetén (mind a sorozat, mind az egészestés). Azok még nézhetőbbek voltak, mint a két folytatás.
Ráadásul ha tényleg Jager és Kaiju csatákat akarnak, akkor bele kell nyúlni a zsebbe rendesen. Ezt nem lehet úgy megcsinálni mot GOT első évadjait, ahol a nagy fantasyból kezdetben csak annyit láttunk, hogy különböző emberek mindenféle szobákban beszélgetnek.
A Pacific Rimben a lényeg a látvány. Ha azt pénzhiány miatt kiveszik, mehet az egész a levesbe.
Ja és tinik megint? Már a második rész is -többek között- a béna tinicsapaton csúszott el.
A temahoz egyertelmuen az anime passzol. Az uj Godzilla animeket is a Netflix csinalta (csinaltatta?), es nezhetok voltak.
Zombee
Érthetetlen, hogy miután a 190 milliós film megbukott, 150-ből mégis folytatást csinálnak neki.