5
Habs (Az újabb Sims)
  • Ironman2
    #5
    Leállították a projectet,nagyon kevés támogató miatt.A honlapjukon irják azért,ha sokan regisztrálnak rájuk,akkor újraindítják az egészet.Kötve hiszem.Túl nagy név a Sims,nem lesz neki sose vetélytársa.
  • Coolfire
    #4
    Húúúú..de pörög ez a topik.
  • Ironman2
    #3
    $2,480,694 összeg a cél,hogy ennyi gyűljön össze kickstarteren,még van vissza másfél hónap.Idáig 8-an fizettek be ilyen-olyan összeget,és 377 dolcsi jött be.Kicsit durva a kért összeg,de szerintem nem reménytelen.Másfél hónap még sok idő.Talán jön egy milliomos aki lát fantáziát benne,vagy maguk az alapitók mentik meg.Ilyenre is volt már példa a Kickstarteren.
  • Ironman2
    #2
    Szóval azért erősen felhívják a figyelmet hogy concept art only a trailer,szóval ahogy irtam,semmi se igy fog kinézni a játékban!
  • Ironman2
    #1
    Revie Studios néven alapított céget pár ausztrál emberke Sydneyben (apuci és kislánya),és elkötelezettségük hogy odavágjanak az Electronic Arts féle Sims szériának.Kickstarteren elindították játékuk projektjét ami Habs néven fog megjelenni 2020 ápr.20-án,persze ehhez azért sok támogató kellene dec11-ig!
    Az alapjáték nyitott világú lesz,teljesen hasonlít a Sims3-as világhoz,a Pets,és Seasons kiegészítő már az alapjáték része lesz.A videó szerint a város nagyon jól néz ki,teljesen élethű,viszont a karakterek nagyon rajzoltak,és a CAS is még nincs kidolgozva,minden rajzoltnak tűnik.Remélem ez nem így fog maradni.Persze a traitek itt is megtalálhatók mint a Simsben,de eléggé le van még butítva.NA majd kiváncsi vagyok hogy alakul az egész! Sok játék indult kickstarteren,és vagy bukta,vagy siker lett! Rajtunk is múlik!

    Reviestudios.com

    Habs Kickstarter
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.10.31. 02:35:20