5
  • _svd_ #5
    "A napraforgóolaj ugyan élelmiszer,de hatalmas földterületet igényel /ami csak elég eső esetén terem..."

    A napraforgóolaj majdnem kizárólagos használata magyar specialitás. A repceolaj használata legalább annyira elterjedt. A napraforgóval ellentétben a repce lehetőséget ad a termőterület másodszori felhasználására.
  • bigjoe #4
    Túl sokan vagyunk a földön. Szólni kellene Thanosnak...
  • esztyopa #3
    Utánna néztél,hogy mennyi sört főznek 1 évben?/és az árpa csak 1x terem egy évben.A komló meg se nem gyümölcs,se nem zöldség/
    A napraforgóolaj ugyan élelmiszer,de hatalmas földterületet igényel /ami csak elég eső esetén terem-különben minden 3. évben - elszárad,és használhatatlan/
    Így kevés termőföldet tudnak zöldség/gyümölcs termesztésre használni,és ráadásul a gyümölcsfák ültetés után, 2-3 év múlva fordulnak termőre,és rengeteg emberi munkát igényelnek /metszés/
    Ezzel nem cáfolni akarom,amit állítasz,de csak pontos adatok ismeretében lehet verifikálni.
  • ostoros #2
    Az árpának töredéke kerül a sörbe. A legnagyobb része takarmány. A növényolaj pedig élelmiszer.
  • esztyopa #1
    A végtelen árpaföldek /sör/ napraforgómezők,repceföldek /olaj/ -dohány/kávé/tea stb ültetvények több profitot hoznak !
    /Gyümölcs helyett vitamintablettákat zabálunk,ami még több profitot hoz !
    /A börgerking,meg a meki NEM zöldségbolt/
    Ecce homo