Új folytatás helyett rebootot kap A Karib-tenger kalózai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utolsó film hiába hozott 800 milliót, 230-300 millióba került. Esélyük nem volt. Ha a kisebb összeget vesszük, akkor 230-a kellett visszatermelni a nullszaldóhoz. A haza piacon 172 millió, ennek kb. az 55% a haszon. Az 94 millió. A külföldi bevétel 15%-val lehet kb. számolni emellé, ami 93 millió. Add össze ezt a kettőt. Kijön vagy 187, ami ugye még messze van az egáltól is, nemhogy a nyereségtől. Az ilyen filmek csak akkor nyereségesek, ha a bevallott kiadások kisebbek (a számokkal trükközés nem valószínű, hogy mindig szerepet játszik, lévén sok anyagi buktának látszó projektet kukáznak, ami arra utal, hogy tényleg szarul szerepeltek), vagy ha a film célja a pénzmosás...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Alexease
Keresetet es bevetelt irtam, abbol gozom sincs ki mennyit kap/marad. De minimum 3-szoros bevetelbol csak marad annyi, hogy megerje. Persze, ha mar 100millios nyeresegekert (annyi csak marad 5-800milliobol?!😛) nem eri meg filmet gyartani, aklkor megette a fene es megertem a fajdalmukat😉

Edzodjenek a magyaroktol: hogyan kell 1-2milliardos koltsegvetesbol 1-2millios bevetelt (es ami meg nem nyereseg) "termelni"😄 Itt senki nem izgulja tul a dolgot😄D
Ez csak poen, mielott meg... Tudom, kint magan cegek, profitorientaltan dolgoznak; nalunk kozpenzbol megy, nem szamit a bevetel, inkabb legyen muveszi, hatasvadasz, "egyedi" vagy lobogjanak a csocsok, rencskazhassanak a rendezok;D
Szerintem első körben te olvass inkább után, mit is jelent a "hollywood accounting".😄
Egyet kell értenem. Nem is értem, mi nem tetszett rajta az amerikai közönségnek? Nem voltak benne jenkik, gondolom az.
Nem tudtak azonosulni.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2018.10.25. 13:16:39

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

wraithLord
A reboot nem csak más szereposztást jelent, hanem más stílust is. Pl. most nem vicceskedő, ijesztgetős, aberrált poénos súlytalan családi matiné lesz, hanem pl. kevésbé családbarát, realisztikusabb, komolyabb.

----
Én bírtam amúgy mindegyiket. A 2. és 4. rész talán annyira nem tetszett, a 3. meg furcsa volt. Tudom, hogy nem az a tipikus magasan ívelő és mélyenszántó film, de valahogy mindig jó kedvem lesz tőle. 😄
a legjobb amúgy is a Kalózok, Walter Matthau-val

nem kell ide semmilyen reboot
Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2018.10.25. 11:25:48
barret
Nem volt ez rossz film,szívesen újranézném,ha a Fekete hajót átpingálnák rózsaszínre! 😊 Fekete színben már láttam.

Bérbe vehet? reklámfelület...

15-20 éves filmeket rebootolni. Gratulálok. Nem hinném, hogy a szereposztás miatt akadozik a szekér (hacsak nem a gázsik miatt), úgyhogy attól, hogy ezentúl esetleg valaki más lesz Sparrow, nem várnék bankrobbantásra...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Majd pont annyiba kerül a forgatás valójában, amennyit bevallanak az államnak, adózás előtt...
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2018.10.24. 22:39:38

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Viccen kívül, mert tényleg érthető, ha valakinek lövése sincs a témáról, és az is, ha nem tud angolul, így nem olvas utána. Aki nem érti ezeket az összefüggéseket, nem tudja, hogy mit fizet ki a stúdió egy filmért, és mit kap vissza, az elkezdheti magát úgy képezni, hogy például megnéz olyan filmeket a közelmúltból, amiket folytatásosnak terveztek, de sosem kaptak második részt. És azokból az adatokból következtet.
Komolyan mondom, hogy minden héten idetéved valaki, akinek gőze nincs arról, hogy mi a stúdió bevétele, kiadása és profitja... Valaki leírná helyettem az újabb süsünek, aki szerintem mindjárt bebizonyítja magának, hogy például a Transformers 5 sem volt ordas bukta.)

De komolyan, ha nem érted, hogy számolják a profitot (segítek: nem úgy, hogy a film gyártási költségét összevetik a világbevétellel), akkor is józan paraszti ésszel tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha siker lenne, szerinted a Disney lelőtte volna a sorozatot? Ha siker lenne szerinted hat évet vártak volna az ötödik résszel ahelyett, hogy két évente jönne újabb epizód?
ricsi
Bevétel adatok

A film 230M-ba került és több, mint 800M-ót hozott. Micsoda bukta.
Utoljára szerkesztette: ricsi, 2018.10.24. 21:58:32
Egyébként iszonyat vicces nézni a fürdőskurva kompatbilis, nyilván erősen 10-14 éves korosztályt képviselő felhasználókat, akik személyes stresszélményként élik meg, hogy készül egy film. Lehet, hogy bennem van a hiba, de amennyire nem érdekel a Marvel vagy a Star Wars vagy egy háborús film,még sosem omlottam össze annyira, hogy energiát pazaroljak arra, hogy olyasmi miatt hüppögjek, amit meg sem nézek.

A Karib 1 nem volt valami nagy eresztés, nyilván a többit meg sem néztem, de a reboot a legjobb ötlet, ami történhet, mert kurva jó lenne egy nézhető kalózos kalandfilm.

Annak meg a világon semmi értelme, hogy ne legyenek ilyen fun, adventure filmek. Eleve alig van, csináljanak csak, mindegy, hogy mi a címe.
" Sorozatban ennyit kerestek vele: 500, 800, 700, 800, 500 millio 😊 4/5/3/4/3-szoros bevetel."

Ennek szerintem fuss neki még egyszer. Eleve "szoros" bevétel nincs, maximum profit, másrészt elég vicces lenne, ha a mozijegy árából származó pénzt a Disney kapná. Ha matekból ötös vagy, akkor elég jól kijön, mekkora lebőgés volt az ötödik film. Ha pozitívba is voltak, azzal sem mennek sokra, nem 30 milliós pluszért dolgoznak évekig.
Alexease
Sorozatban ennyit kerestek vele: 500, 800, 700, 800, 500 millio 😊 4/5/3/4/3-szoros bevetel.
A nincs ertelme folyatni = kioregedtek, meguntak a szineszek es/vagy sokat kernek (pl. Depp😄).
Valszeg bukta lesz😉