14
Thronebreaker - The Witcher Tales
  • Daermon
    Igen az nem könnyű, mert úgy kell csökkenteni az életüket, hogy ne öld meg. :D Pit Trap vagy Fire bomb-ot mindenképp érdemes használni, neked meg magas lapjaid legyenek ezeken kívűl. Rohadt nehéz, de nem megcsinálhatatlan :)
  • hawkie22
    Na, eljutottam én is a végére, de az utolsó harc a Nilfgaardiakkal nagyon megszívat. Hogy a fenébe lehet ezt megcsinálni. Sajnos a sztori alatt nem sikerült megszereznem pár Golden Chest-et, úgyhogy újrakezdtem, meg elvesztettem pár karaktert is, pl. Rayla, Eyck, Gabor, meg Isabel.
    Van ötlet az utolsó harcra? Eddig kb. 6-szor építettem át a paklit, de egyikkel se tudtam legyözni.
  • Daermon
    Új trailer :)
  • Daermon
    Na 22 óra volt, úgyhogy a vége fele már nem mentem minden kérdőjelt megcsinálni. Egy jó kis játék lett. Erős 8,5/10.
  • Daermon
    Eddig, 4-5 volt, de nem OP-k, ráadásul minden craftolható is. De elöbb a sztori érdekel, aztán vissza a Gwenthez.
    Tutorial pedig tényleg csak az alapok, de gyakorolsz és simán menni fog. :)
  • Cassell
    Na én is kipróbáltam a Gwentet ezen a Thronebreakeren felbuzdúlva, az eleje elég necces mert a tutorial kb semmire sem jó szóval a casual gémeken kell kitapasztalni de már sikerült párat nyerni is a Northern frakcióval pedig inkább a Monster jönne be de ehhez van quest per pillanat.
    Ami érdekelne amiket a legális Thronebreakerből lehet megszerezni lapok OP-k vagy nélkülük is lehet később értelmes paklikat összehozni?
  • Daermon
    Kinek mi. Nekem a Gwent jön be legjobban. Yugi gyerekes nekem, HS túl rng már (pedig Warcraft fan vagyok), Magic meg csak nem fogott meg. A Elser Scrollisról meg videó is elég volt, hogy ki se próbáljam.

Amúgy nagyon bejövős eddig a Thronebreaker, lassan 10 órám van benne. Adja a Witcher játékok hangulatát.
  • caps lock
    Mindegy mennyi idő telik el, nincs érdemi riválisa, még mindig a YU-GI-OH! Power of Chaos játékok a legjobb kártyajátékok. Ez a gwent élvezhetetlen számomra.
  • Cassell
    Azért ahogy olvasom a Gwent eléggé legatyásodott, pont mire tegnap az is kilépett a bétából... a hivatalos fórumokon akik már a closed bétát is nyomták sokkal több az elégedetlenség mint a jó ítélet. Ezzel még csak pár csatát mentem, szép meg eddig hangulatos bár már volt olyan csata amihez közöm sem volt, de amíg lehet menni másfele gond egy szál sem:)
  • Although
    A CD Projekt zseniálisan épült rá erre a loréra. Nem csodálom a zsémbes vénember be van rágva nem kap a pénzből. :)
  • Daermon
  • Daermon
    Nem tudom, nekem nincs más bedugva és úgy nem volt gond.
  • bardocz
    Fantasztikus, 3 játékvezérlő van a gépemre kötve, és nem tudom egér meg billentyűvel játszani. Ki se lehet választani alapbeálíltásnak a billentyűt.
  • Daermon
    A Gwentből kifejlődött Witcher játék, melyben Meve királynét ismerhetjük meg jobban.
    Gondoltam megérdemel egy külön topicot :)