5
  • fonak
    #5
    Rendben, akkor amit alacsony Föld körüli pályán meg lehet szerezni, azt megszerezték. Bár lehetne újabb időrekordokat hajkurászni persze.
  • molnibalage83
    #4
    Az "elég" jelzővel azért vitatkoznának szerintem páran.
  • kvp
    #3
    "de mennyi haszna van ezen felül a fenntartásának?"

    Egyreszt kiserletezni tokeletes, masreszt kelleni fog fent bolygokoruli palyan valamilyen szerelo platform (szarazdokk) a melyuri emberes jarmuveknek. Erre a celra pedig pont alkalmas.
  • fonak
    #2
    Kúlság, hogy van egy szép nagy űrállomás odafent, ami a nemzetközi együttműködést is jelképezi, főleg az ilyen új hidegháborús időkben, de mennyi haszna van ezen felül a fenntartásának? A hosszú távú űrben tartózkodás terén már sikerüt elég tapasztalatot összegyűjteni.
  • kvp
    #1
    Miutan az oroszok kozoltek, hogy mivel a hajtomuvek es a fo letfenntarto rendszer az o egysegukben vannak, ezert ok szivesen atveszik az egeszet, sot fizeto (=kinai) ugyfeleket is szivesen beengednek, az amerikaiak kenytelenek finanszirozni, ha nem akarjak elveszteni az iranyitast.

    A kereskedelmi celu felhasznalas pedig akkor lesz erdekes, amikor egy maganceg atveszi es onnantol orosz-europai-japan-globalista nagytokes osszeallitasban lesznek kepviselve a nemzetek. Persze ha a csak 100% amerikai, patriota cegnek adjak el, akkor mas a helyzet, de nem sokkal. Alapvetoen kijelenthetjuk, hogy addig veszik az USA-t komolyan az urallomas iranyitasaval kapcsolatban, amig allami szinten vannak jelen.