1078
-
En sem tudtam par nappal ezelottig, hogy mit tud a jatek, hallottam, hogy keszul egy mmo az Amazontol, sokszor rebootolva, stb. de isten igazabol sosem erdekelt, nem kovettem a fejlesztest.
Aztan tessek, hirtelen kedvet kaptam es belekezdtem ugy, hogy tenyleg menet kozben tanulom meg az egeszet, a vilagot, a frakciokat, meg egyaltalan, kikicsodamicsoda... :D (jo, mondjuk nem ma kezdtem az ipart, igy hamar belejovok majd, de meg 12 szint korul csak a felszint kapargatom). Az is csak a 9-10 szint korul derult ki, hogy massziv pvp is van itt, ami nekem ugy hianyzik, mint uveges totnak a hanyatt eses. De, meglatjuk, meg az is lehet, hogy most fogom megszeretni a pvpt egy mmoban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.02. 19:20:51 -
undY1ng #421 Sajnos olyan minimálison semmilyen rewardot nem ad az a városi küldetés zöme, hogy felesleges tárolni a lowbie cuccokat. Ugyan én nem vagyok tapasztalatlan mmo terén de azért a többieket akik még nem igazán ismerik ezt a világot még ne nézd le. :) (nem vettem magamra az írásod)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.10.02. 19:05:37 -
nordan #420 tele a játék olyan emberekkel akiknek lövete sincs mi az az MMO, egész nap olyan kérdések,hogy égnek áll a hajam,sokan azt hitték,hogy ez valami sngle player multi ami fogja a kezed és mindent megmutat, de fél óra játék után a többség csak hápog
persze nem baj, jöjjenek az emberek MMO-ni de nem tudom mégis mit gondoltak hogy mi lesz ez a játék :) -
Van, Storage Shed, konkretan a tutorial resze :) -
savior666 #418 Storage a market kozeleben altalaban. -
Van bank? -
nordan #416 tedd be bankba és a kövi városi küldinél leadod -
undY1ng #415 Halomra legyártott löttyök mint a mana és hp poti ami már nem kell és a Trading Postnál se lehet eladni, mert egyszerűen nem veszik meg... Marad a discard? -
xyz123xyz #414 Köszi az infót ! -
Aki esetleg nem sorbanállós szerverre szeretne jönni vagyunk egy páran szétszórva Magyarok a Vineta szerveren. -
nordan #412 vissza tudsz teleportálni a házadba azaz nem csak a város fogadójába, aztán buffokat ad harcit meg craftra és gyűjtögetésre ha kiteszel trófeákat a házban -
xyz123xyz #411 Saját házat veszek az mire jó? jár valami előnnyel? vagy csak dekorációs céllal van ? -
Azt sajnálom hogy nem lehet talált cuccok kinézetét átrakni az aktív felszerelésre. -
Köszi!
Ma pecázgattam, mellettem volt egy zöld bánya izé amit kiszedtem amikor respawnolt, épp üres volt amikor egy player odament és kibányászta a nagy semmit. O.o
ez a mai fogás:
-
nilorakkft #408 Segíts értelmezni lécci ezt a táblázatot. :) Egyébként én magam is 35+ évesen kezdtem bele a játékba, és azért fogott meg a Wow-al ellentétben mert a grafikája komolyan van véve. Ezalatt azt értem, hogy nem pandamacikkal meg a tökömtudja mikkel kell rohangálnom egy pixelhalmazban. Egyébként kockaként, meg rpg fanként még van mit fejleszteni, csiszolni a játékon, de kezdésnek szerintem korrektnek mondható a game. A lovaglás, úszás mindenképpen jönni fog bele szerintem, meg a gyorsutazások átgondolása is. -
Ironman2 #407 https://postimages.org/ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha bemásolod a képlinket, kinagyítja!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.01. 22:06:15 -
Egyre több a 40+os emberke. Én szöszölök, de mi a jó út? PVP? -
Nem tudom miért nem jelennek meg a képek, de ha megnyitjátok új ablakban úgy látszódnak. -
Írja a hal ha eshet belőle, azon belül minél nagyobb a hal annál nagyobb az esély hogy dob, de nem túl nagy a droprate.
@nilorakkft: gemek érc lelőhelyekből jönnek (iron/silver, stb) ill pecázhatsz ki kincsesládát ami dobhat, de erre nem építenék :)
tartalma:
ezt meg ma fogtam:
-
Én az Erewhon szerverre mentem ... ott is találkoztam már magyarokkal . Nem is értem miért szopatják magukat emberek 2-3 napig, mikor máshol nem kell sorban állni. -
nilorakkft #401 Akkor a következő láma kérdés: a gem-eket hol találom, vagy hol lehet hozzájutni? Továbbá érdemes egy fegyvertípushoz való skill-t fejleszteni, vagy mindet arányosan? Kezdő mmo-s vagyok. Köszi. -
Tegnap indítottak sok új EU szervert, mi a Hellopia -ra mentünk komplett.
Instant belépés volt még tegnap, alapjában sok magyarral találkoztunk, estére már elég szépen benépesedett a szerver.
És végre sikerült egy kezdőhelyen spawnolni mindenkinek.
Lesz, vagy van valami Eu-Hun szerver ahova majd összemigrálhatunk idővel? -
ToxiMaxi #399 Tegnap megvettem a játékot. Választottam egy low pop szervert és kb. 30 mp múlva már játékban voltam......tiszta őrület, hogy képzelik ezt, az volt igérve, hogy sorban kell majd állnom, én kifejezetten ezért jöttem... worst launch EVAAAAA!!!!444négynégy -
Nekem (az open betat is beleszámítva) 45-50 órám van a játékban úgy, hogy streamelem is mellette egy 1060-as 3gb-os kártyával. Felpörög, ahogy a gta 5-nél és a Hell let loose-ál is felpörög és ennyi. Szóval a válasz igen minden oké eddig. Persze ettől még mehetnek tönkre kártyák, de nem tudom az oka konkrétan a New World lehet-e vagy ahogy az ezelőtti is az EVGA forrasztási hibája volt a ludas.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.10.01. 01:49:22 -
ntex #397 Nálatok minden oké a játékkal?
Továbbra is pusztítja a videokártyákat a New World, és nem csak az RTX 3090-ek vannak veszélyben -
Folyóparton szedem ki a gyékényt. Mire kiszedem, újranő. Na ezt tuti nem fogják uralni. :) Amúgy ez az egyetlen az, ami eddig nem adott xpt leszedéskor.
Egy kérdés.
Melyik hal az, amiből hal olajat nyerhetünk nagy számban? Mert soknál írta, 35öt kellene összeszedni, ugyanott horgászom, de 21nél megállt, pedig fogtam jópár halat, és két órán át nem ment tovább. -
Értelmetlen ez a rohanás, főleg, hogy a kezdőpont random, a nem kockák meg be se tudnak lépni munka után. Max. pillanatnyi előny.
Első nap nem jutottam be, második nap 4 órát, ma kb. 11től voltam bent kb. 21 óráig. Nem rohanok, horgászgatok, csinálom a küldiket. L20al léptem ki. Sokan vannak 20-30 között, a 30+osokat nem is láttam, mondjuk, 5 nameplatet látok, szóval ez nem meglepő.
Most, hogy a kretén Amazon 2król emelt, egy laggfest lett az egész. Nem tudom hogyan fogják megoldani. Jelen állás szerint egy transfer SEM megoldás, max. a nem klánok lelkopnak a szerverekről, így talán csökken a létszám, de nem leszünk kisegítve.
Alapból el lett qurva. Kár érte, nem lenne ez rossz játék. Főleg, hogy én részemről imádok szöszölni. -
Nem lenne (akkora) baj a sorokkal, csak épp mivel a scalinget átállították, így szarrá fognak szopatni pvp-ben akik már most 30-40esek, marketet, alapanyagokat/craftot mind uralni fogják mire te felveszed az első kavicsot. -
nordan #393 megszámoltam 19 óra óta 40 ember anyázik a discordunkon :P senkit nem enged be sokan egész nap próbálkoznak mint én -
a pénz nagy úr,az új szerókat meg kell venni vagy mástól elvonni,mérlegelve hogy lehet hogy 1 hónap múlva le lehet kapcsolni mert elment annyi ember akinek mégsem jött be.
és igen az amazonnak van pénze,de olvashatók a hirek hogy mennyire fillérbaszóak is egyben,amikor a profitról vagy a munkásokról van szó
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.09.30. 20:43:42 -
nordan #391 kazuárok
tegnap már volt 51-es player :P nálunk 40 nél járnak sokan
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.30. 20:40:15 -
Az a vicces, hogy ha van ceg a vilagon, akinek MINDENRE IS lenne penze, az pont az Amazon (nem az oveke a vilag legnagyobb szerverparkja, amelyet mondjuk a Netflix is hasznal?) :) De hat a penz az egy dolog, miert pont az NW startja lenne mas, mint barmelyik eddigi random mmo startja az elmult 10-15 evbol... -
szokásos day 1 szerver tökölés. nekem nem sürgős ,majd megveszem karira,addig van más. kinőttem már a day 1 hype trainekből szerencsére. -
Konkretan a jatekosok 94%-a meg csak most tudott belepni es javaban csinalj a varosi tutorialt, meg talan az elso frakcio napikat :D Nincs itt lemaradas, sot...
-
nordan #387 és az anyóshoz se ragaszkodnak :D -
nordan #386 írtam az előbb megszámoltam: 130 ezer ember van queban csak EU-n :D 130k embert szopatnak és nem engedik játszani a barátaikkal....ez ultragáz és nagyon balfasz dolog, hétvégén őrület lesZ! már most mindenki arról beszél,hogy tele lesznek a szerverek macrós/egér vagy bill/ "AFK" karikkal akiket reggel beraknak és várják a playert majd DU mikor hazaér -
nordan #385 legalább te megérted :) ,de nincs az Amazonnál egyetlen ember se akinek ez leesne? Twitteren szétszedik őket mindenki rage-el emiatt amit írtam,hogy ez nem megoldás,hogy mindenki menjen amerre lát hiszen az amazon szerint ott játszhatnak.....köszi
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.30. 20:29:26 -
Megertem, nem vitatkozni akarok, szerverbovites csak ideiglenes es latszatintezkedes, amely mellett az osszetarto kozossegek tovabbra is szopoalarcban ulnek a sorokban es varnak es varnak. A 2000-es szerverlimit shardok/instanceok/phaseok nelkul a transferek utan sem lesznek elegek, mert par het mulva lecseng a hype, de a most dugig levo "dedikalt" szervereken tovabbra is sorok lesznek, ez szinte boritekolhato. A magyarok vikinges hangzasu szerverere sem fog tudni senki bejutni sorbanallas nelkul a kesobbiekben sem.
Viszont a kisletszamu es/vagy kazuar reteg legalabb tud jatszani az uj szervereken a kovetkezo 2-3 hetben, mert nekik mindegy, hogy Balcsi vagy Tisza, ok uszni akarnak, nem ragaszkodnak az Aranyparthoz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.09.30. 20:26:32 -
nordan #383 whatever,de az hogy odabasznak 50 új szervert hogy nesztek jáccatok :D az nem megoldás, a Család nyaral te még dolgozol pénteken elindulsz a balcsira full dugó és a rádióban bemondják,hogy inkább a Tiszára menj ott is tudsz fürdeni meg nyaralni....kb ez az Amazon megoldása a helyzetre, mondom 2 haverom 2 napja nem játszott én "csak" ma nem játszottam, progressbe le is maradtam 10 szinttel nem fogok tudni menni a guildtársakkal illetve a többiek se akik nem jutnak be velem egyetemben