17
Hold your own
  • Xsillione #17
    Kajáknál ír egy időt, hogy meddig jó még, valós időben mérve (2 óra meg némelyiknél 12 óra), utána lesz belőle komposzt alapanyag. Nem szabad eldobi a romlott kaját, hasznos pár recepthez.
  • joe38
    #16
    Hehe van már hajóm is,hát picit fura a mozgás vele,de alakulgat ez,van saját főzőhelye,tárolója és üzemanyag is kell ugye bele.Nemrég vettem észre, hogy a kaják egy része,a sült burgi biztos,megromlik ha sokáig nálunk van,tehát nem érdemes sokat magunknál tartani,és azt nem tudom hogy mitől függ, gondolom a játékbeli előrehaladástól,hogy megjelennek újabb állatfajták,oroszlán vagy krokodil pl.
  • joe38
    #15
    Mechanikal partsot én csomót találtam eddig,lehet találni,jaja bizony vadászni kell elég sokat a hús miatt,mert ugye a sült húsiból nyerünk ki proteint:),a vizkeresés az meg egész napos feladat,ritka találni az tuti. De az is zavar,hogy nem találok meg még 2 biztonsági őrt,hogy végre tudjak kereskedni,mert ugye a csaj nem áll szóba addig velünk,amig ki nem nyírjuk az összeset.
  • Ironman2
    #14
    Na igen megvan! Workbenchet kell előbb gyártani
  • Ironman2
    #13
    Mechanical partsot honnan szedek a fújtatóhoz,az első szigeten? Jó kérdés.
  • Xsillione #12
    Lehet majd készíteni egy "víztartartályt" (valójában vízgyűjtő, csak még ideiglenes grafikával bír), amiből kinyerhetsz vizet (korlátos), ehhez viszont kell a forge meg talán még valami.

    A green hellben is szétszedett a kaja (ott talán többfelé is, mint kettő) meg akad pár másik még, bár valóban általában nem vacakolnak ezzel, nem is igen érdemes, ritkán lesz valóban reális és csak tovább cifrázza a kaja megszerzését.
  • Ironman2
    #11
    HOLD YOUR OWN WIKI
  • Ironman2
    #10
    Na azért sikerült szöget találnom egy zsákban,körbejártam a szigetet,már ott tartok hogy vizem elfogyott,és a 3 murkywatert is megcsináltam a tüzhelyen amit szereztem,de már azok is elfogytak.SÓsvizből meg csak sót tudok csinálni a tüzhelyen mást nem.Ivóvizet nem lehet előállitani?
    Az ágyam hála istennek megvan már,igy könyebb lesz visszatalálni,mert jelzi a helyét.
  • Ironman2
    #9
    Ez érdekes! Külön van a hús,és növényfogyasztás jelző! Ilyet még egy játékban se láttam.Szóval nemcsak növényeket kell zabálni,de állatokra is kell rendesen vadászni közben!
  • Xsillione #8
    Amíg nincs meg a forge, addig nem érdemes semmit sem készíteni ,amihez kézzel nem összrakható cucc kell. Ahhoz viszont kell két mechanikus cucc, amit nem kapsz meg a küldetések jutalmaként, hanem lootolni kell random zsákból vagy házakból.
  • Ironman2
    #7
    Én most ágyat szeretnék lerakni,de nincs szögem,elment 2 alapra,kár volt megcsinálni a másodikat,asszem újra is kezdem
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.27. 15:00:14
  • Ironman2
    #6
  • joe38
    #5
    Hello mindenki:) Nemrég vettem meg a gémet,véégre nem kamuzombik a játékban:) Érdekesnek tűnik,picit könnyebb játékkal indultam amolyan próba gyanánt,de azért így is tud szívatni,főleg vizet ad nehezen,emiatt ki is nyiffantam egyszer,az elején még nem tudtam hogy alulról a 2. csík micsoda,majdnem leesett nullára mire rájöttem:)
  • Ironman2
    #4
    Köszi Thorin! Berakom a videódat ha nem haragszol meg érte!

  • Ironman2
    #3
    Kage848 (ismerős a 7Days-ből a csávó) streamelt belőle 3 videót is akit érdekel:

    Kage848 csatornája

    Single,és szerverindításkor lehet szabályozni az ellenfelek spawnszorzó számát,és az állatok agresszivitását is!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.25. 17:31:16
  • Ironman2
    #2
    Minden megvan amúgy ami egy túlélőjátékhoz kell:

    Island map exploration and Snow Biome (5 new islands)
    Character Hunger, Thirst, Body Temperature Mechanics
    Base Building
    Ferry Mechanics to travel from one island to another
    Hunting
    Crafting Items
    Food Cooking Mechanics
    Power/Electricity Mechanics
    Gathering Resources
    Mining and refining of ores
    Quests
    Trader
    Arms Dealer
    Kill AI Enemies
    Animal Husbandry
    Farming
    Day/Night Cycle
    Weather Cycle
  • Ironman2
    #1
    Tarts ki! Ez a játék címe,és egy újabb nyitott világú túlélőjáték,immár a sokadik korai kezdeményezésű próbálkozás.Aki elkövette ellenünk ezt a merényletet az a Districtware.Inc.Valahol a Subsistence és a 7Days to die között van,mert a menürendszer,és inventory egy az egyben onnan lett koppintva,viszont itt banditák ólálkodnak,mert vérszomjas állatok.Túlélés,és craftolás egyértelmű a játékban,semmi bonyolultság,lootok vannak elszórva zsákokban,krumpli,kukorica szintén (7 daysto die),a térkép hatalmas,lehet amúgy helikoptert,és motorcsónakot is gyártani,szükség is lesz rá.A közepes grafika mellett nem rossz időtöltés.Egyébként már lassan egy éves a játék,de még mindig foltozzák,fejlesztik.Van benne multi is,naná!

    Steam oldal


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.25. 17:01:56