4
-R DVD másolás probléma
 • kjhun
  #4
  Próbáld meg, az MKVMerge-vel átmuxolni MKV-ba. Ha, azzal nem meg, akkor XMediaRecode vagy VideoRedo5-el próbálkozz, akár MP4, akár MKV konténerbe, csak simán átmásolni a videót. A VLC se viszi? (Remuxolni, nem lehet vele?) Tökéletesen átmásolta "Bad Sector Copying" nélkül, a BadCopy, a TC alatt?
 • Vau-vau
  #3
  Köszi szépen, sikerült ÁTMÁSOLNI, DE LEJÁTSZANI még így sem tudom a videót:(
 • kjhun
  #2
  Tedd fel ezt a TC alá és próbáld ezzel átmásolni. Ha, szerencséd van és nem olvashatatlan 100%-ig az adott szektor, akkor kis idő alatt végezhet vele. Rosszabb esetben, akár fél óráig is elmolyolhat. A fájlkezelőben, a 'Hálózat' meghajtón, a Bad Copy néven fogod megtalálni a plugint.
  Utoljára szerkesztette: kjhun, 2018.09.25. 16:40:21
 • Vau-vau
  #1
  Sziasztok!

  A gondom a következő: van egy szektorhibás -R DVD-m, amin egy kamerával felvett 1 perces mp4-es film van, amit VLC-vel 99%-ban le lehet játszani. (a hibánál természetesen megáll.) Ha átmásolom, +R-esre, elveszti kodekeket, vagyis a VLC csak a hangot játsza le, a képet nem, és a VLC info alapján nincs rajta kodek.

  Megpróbáltam DVD Decripterrel ISO-t készíteni belőle, ami ugyan sikerült, de az ISO-ból kiszedett fimben sem voltak kodekek, és azt sem lehetett lejátszani.

  Ugyanez az eredmény CD Rollerrel is.

  A filmet - a szektorhibák miatt - Total Commanderrel sem lehet vinyóra átmásolni.

  Van valakinek valami ötlete?

  Köszi előre is!