39
Breathedge
 • Ironman2
  #39
  Jön a folytatás!

 • Ironman2
  #38
  Jön ingyen a játék az Epic Store-ban! ápr 27-töl.
 • Anonymusxx
  #37
  Amúgy te milyen játékokat szeretsz?
 • lammaer
  #36
  Mi az amit ebben a kategóriában jó játéknak értékelsz? hátha nincs rajta a radaromon :D
 • Xsillione #35
  még szerencse, hogy nem kell egyett értenünk:P

  Az alap subnautica egy erős közepes volt a nagyobb tengeralattjáróig, utána hulladék, a folytatás a felszíni pályáival ment a hulladék szintre. Egyébként a breathedge ezt a végső változatával érte el, így az is hulladékként végezte nálam, bár kétségtelen, hogy tovább volt élvezhető, mint a másik kettő, és mindhárom a kategóriája legjobbja még így is, ez inkább a többieket értékeli sajnos.
 • lammaer
  #34
  Egyetértünk, nem annyira mérföldkő játék mint a sima Subnautica, de hogy star lenne....

  Kb azt mondanám, hogy a Subnautica egy olimpiai arany, a below zero meg egy bronz..
 • MarkBlade
  #33
  Mondjuk az tény hogy a BZ nem lett olyan jó.. de azért a szart nem mondanám rá.
 • Xsillione #32
  Könnyen, miután szar játék, bár csak lefordítotam a nevét (below zero.)
 • lammaer
  #31
  "nullánál is szarabb subnauticát" - WAT?

  a Subnautica és a szar szó egy mondatban??? Hogy merészeled? :D
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.08.14. 23:27:38
 • Xsillione #30
  Akkor örülhetsz, hogy nem toldtad tovább. Bár szándékos, hogy saját maguk elkövetik a hibákat amiket parodizálnak, ám ettől még nem lesz kevésbé gáz, az egyik későbbi helyen konkrétan mondják hogy majd vissza kell menni valamiért, majd a hosszú folyósó végén jön az info, hogy irány vissza (és nem veheted fel akkor sem előre, ha tudod, hogy az kell majd, broáf.) Spec nekem az űrharc bohóckodás tett be (igen, ilyen is van benne, bár teljesen felesleges, ráadásul pont alkalmatlan rá a kezelőfelület minden formában.)

  Kétségtelen, hogy a kettő összevethető, és nincs is mit trükközni, annak alapján készült. Mindkettőt (hármat, ha a nullánál is szarabb subnauticát önállóan értékeljük.) összevetve a breathedge nyer, ám ettől még egyik sem végigtolható, mindegyikben akad bőven elmentek a francba pillanat.
 • lammaer
  #29
  Hát, érdekes volt ez a breathedge, de végül unalomba fulladtszámomra, és nem is fejeztem be.

  Subnautica után kaptam fel, és ugye az ember akarva-akaratlanul is azzal hasonlítgatja össze.

  Próbálnak nagyon poénosak lenni, de őszintén, nekem nem nagyon jött be, igaz, nem is zavaró, de nem dob a játékon számomra semmit.

  Igazság szerint egy óriási öngólt lőttek maguknak - ugye nem egyszer parodizálják a játékokat, hogy milyen bugyuták a küldetések, mennyire repetitív feladatok vannak, sok a mestersége timesink - és a végén ők maguk esnek bele ugyanebbe. (pl a leromló toolok, a nagyon limitált inventory hely, ami kb nem teszi lehetővé hogy minden eszköz nálad legyen, és biztos pont az fog hiányozni egy helyen ami épp nincs nálunk... nincs rendes storage rendszer, sokféle nyersanyag kell amik nem férnek a szekrényekbe/kofferekbe, lehet őket dobálni a földre csak ott keresgélni bármit is....)

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  szóval, eljutok a majonézes hajóig, na akkor kiderül kell gránát hozzá, mehetek vissza gyártani a bázisomra. Megvan a gránát, bejutok a hajóba, erre kiderül hogy kell igniter. Mehetek vissza a bázisomra ignitert gyártani....

  Az inventory mérete limitált, nem lehet nálam mindig minden, és hiába van már porszivó rakétám meg 250es oxigénem, igy is unalmassá vált a játék)


  Állandóan oda-vissza kell járkálni ugyanazok a területek között, pl nekem a majonézes hajó tette be a kaput.... szóval kb azért hosszú a játék mert ugyanúgy mesterséges timesinkek és monotonitás van benne mint más játékokban. Ráadásul a sztori, ami mondjuk a Subnauticát számomra nagyon előrevitte, itt nem is nagyon létezik, lapos. Abszolút nem volt bennem az hogy látni akarom hogy alakul a történet.

  Amúgy technikailag, grafikailag rendben van a játék, ki tudja, ha a subnautica előtt találkozok vele lehet jobban bejön.
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.08.14. 16:57:20
 • pauly
  #28
  Kijött az 1.0.
 • Ironman2
  #27
  Milyen meglepő,pont egy éve kezdtem el az első fejezetet,és most is szept 24-én játszom ugyanazt a játékot megint.Immár eredetiben persze.Érdemes volt rá várni egy évet.

  Nem tudom a story mod mennyire különbözik a standard-tól.Ezeket is lehet már választani,négyféle játékmod közül.Én a standardot indítottam.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.24. 01:09:24
 • Xsillione #26
  Jaja, elég masszív darab, bázisépítés, járművek és minden ami kell. Még kertészkedni is lehet ha minden igaz, bár az még nincs meg.

  Mést épp cipelem a cuccokat a régi és a köztes bázisról a sajátra, vicces, hogy az egész első fejezetes terepet csak úgy mellékesen keresztúlszaladjuk.
 • Ironman2
  #25
  Az elég sok meló!
 • Ironman2
  #24
  Na akkor adtál nekem ihletet,már nyúlok is a kártyámhoz.Sajna az első fejezetet warezban toltam,de hatalmas élmény volt.
 • lostprophet
  #23
  Már egy ideje, az első fejezet teljesen kész, a második-harmadikból pedig úgy 1500 sor van még hátra.
 • Ironman2
  #22
  Csak nem belevágtál? Az jó lenne,legalább az ember megértené a humort ami a játék fő része.

  Mármint az újabb fejezetekhez.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.23. 22:29:26
 • lostprophet
  #21
  És sok-sok szöveg :)
 • Ironman2
  #20
  Ki is jött a 2-3 fejezet szeptember 5-én! Készüljetek,brutális lett!!
  10-szer nagyobb űrtér vár titeket a két új fejezetben,mint az elsőben.
  Már vannak ellenséges robotok is,amikre számítani lehet!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.23. 22:12:35
 • Ironman2
  #19
  Brutálisan jó lesz! Szerintem érdemes várni rá,minthogy pár óra alatt kijátsszam megint.
 • Xsillione #18
  Sajnos nem lennék meglepve, ha szeptemberben kiderülne, hogy most már november a cél, aztán karácsony, végül 2020 eleje, mert ez eddig is így ment.
 • Ironman2
  #17
  Sajnos szeptember 5-ig várnunk kell,de akkor 2 új fejezettel leszünk gazdagabbak: • Ironman2
  #16
 • lostprophet
  #15
  Az aktuális verzióhoz már kész a magyarítás, csak a teszteléssel még nem végeztem.
 • Ironman2
  #14
  Lesz egy kis robotunk,és egy jármű,ami nem is olyan rossz,áprilisban jön amúgy a második,és harmadik fejezet ha sikerül befejezni addigra nekik.Lesznek már ellenfelek is akikre majd jó lesz vigyázni.Idegen lények,robotok,turretek..stb.Egy kedvcsináló videót adtak ki egyelőre.JA és jön majd a lokalizáció sok-sok nyelvre.:

 • Yag
  #13
  Ha nem működik az irányítás hol keresendő a hiba ? Előre/hátra/jobbra/balra fel-le oké, de forgás fejfordítás semmi. Egérre nem reagál tehát finommozgás semmi ? Lehet valahol állítani menün kívül ?
 • Ironman2
  #12
  Nagyon rövid idáig a játék,már végig is vittem,csak az első fejezet játszható ugye,pár óra alatt meg lehet csinálni
  Ez most nagyon spoileres lesz,szóval aki játszani szeretne az hagyja ki

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Tetszett amikor a festékekért el kellett menni,ki hitte volna hogy azon a piros részen lesz a paint,és a lead,pont egy helyen,de kellett oda féluton lerakni 2 oxigén generátort.kell mind az 5 ürruha felszerelés,bár a zseblámpa felesleges,én nem használtam egyszer sem,bár lehet avval kell túlélni a hideg részeket,fene tudja.Viszont az 1200 méterre lévő találkozási pont nagyon messze van,és így megvéd minket az összes ruha az ürbéli sugárzástól.Hajszál híján,mert mire odaértem,épp hogy majdnem betelt a sugárzás jelző csík.Odafele keresztül kell menni a hideg zónán,ott is majdnem megfagytam,de felül van egy pirosan kivilágitott konténer,az leveszi a fagyot rólunk,aztán irány tovább.3 oxigéngenerátor elég az odaúthoz,el kell helyezni őket szépen,az utolsó pillanatban,és nem árt egy oxigéngyertya is,engem az mentett meg a végső méterekben.Ha odaértünk ott már lesz oxigén,és egyértelmü is lesz mit kell csinálni,a végét nem lövöm le spoilerben sem.

  [/url]


  Ebben a játékban hatalmas potenciál van,még talán a Subnauticát is verheti majd,szerintem ezeket a vicces részeket kivehetnék,(elég gagyi),és egy komoly tartalmat,küldetéseket kellene belerakni,űrbéli szörnyekkel,bázisokkal,űrhajóroncsokkal,idegenekkel,küldetésekkel..stb.

  Elkezdődött a második fejezet nyilvános tesztelése is,elérhető steamen a játék adatlapján jobb klikk,és a tulajdonságok menünél,a béták fülön lehet átváltani a test-re! VIGYÁZAT!! Ez csak technikai teszt,és a mentés el fog veszni,szóval csak óvatosan! (ki lehet amúgy másolni a mentés mappát a játék könyvtárából!). Karácsonyra igérik a folytatást!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.27. 02:55:32
 • Ironman2
  #11
  Na igy már azért könyebb lesz kint tartózkodni:  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  a titok nyitja a bázisunk alatt lévő nagy roncsban van! ott egy nagy koton ami ad vagy 4 oxigéngyertyát,és az oxigéntartály receptjét is! ha benézünk a roncsba,ott egy lezárt ajtó,(használni kell az oxigéngyertyákat,ami visszaállitja 40-re az oxigént hirtelen,mert messze van a bázis),amit szétverünk,akkor kapunk egy oxigén állomás,és generátor receptet is,ami majd a saját bázisunkba kell majd később,de állitólag az még nem elérhető,vagy lehet másik játékmódban lesz! Remélem a kotont felvettétek az elején,mert az kell az oxigéntartályhoz.Ja egyébként a lenti szobában van levegő is,nem kell visszamenni a bázisra levegőért

  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.26. 01:06:05
 • Ironman2
  #10
  Lehet összeszedem az összes kinntragadt egyént,aztán csapunk egy haláli bulit!
 • Ironman2
  #9
  Hoztam egy vendéget éjszakára (kicsit morbid.DD) • Ironman2
  #8
  Eh,ott van az orrunk előtt a vezeték!!

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Kimész a kabinból,felnézel teljesen a fejed felé,és ott állnak ki a drótból a vezetékek,azt kell kiszedni simán kézzel,és egy ilyen arany gömb fog a leltárba kerülni amit a képen láttunk,tehát nem gömböt kell keresni,hanem kiálló drótvégződéseket!
 • Ironman2
  #7
  Még ez a ruszki zene a rádióban!
 • Ironman2
  #6
  Na ezt meglessük! Köszi!
 • Xsillione #5
  Itt a saját próbálkozásom a témában.

  Kaja és pia receptet megadta a víz meg tápanyag felvételekor (kint repkednek kis golyóbisok formájában), a többihez meg a történettel kell majd haladni, csak épp a drótókkal volt némi kihívás (meglepő módon a drótokat kell kiszedni a roncsokból, csak nem leltem sehol egyet sem.)

  A csirke mindenek felett.
 • Ironman2
  #4
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Jól meg is haltam,gyorsan fogy az ital,az alkohol meg még rátesz egy lapáttal is az italfogyasztásra,azt hittem oltja a szomjat,nagy frászt! Ahogy nézem vannak benne báziselemek is,szóval lehet benne épitkezni,csak még nem találtam meg hozzá a recepteket.Szisztéma tényleg nagyon hasonlít a Subnauticára,csak minden máshol van.Kellene a hand scrabber,hogy begyüjtsem az ürben kóválygó nyersanyagokat,de egy hátvakarót találtam a kabinban,talán az lesz az? Még nem jöttem rá.D Elsődleges most a túlélés,valahogy italt,meg ételt kellene gyártanom,de ahhoz is kellenek receptek.uh

  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.24. 17:45:14
 • Ironman2
  #3
  Én elkezdtem,amilyen vicces,olyan összetett is,egész félelmetes az űrben való sétálgatás,bár sokáig nem tudok még repkedni,mert vészesen fogy az oxigén.Itt a bázison lévő asztalon lehet craftolni,van ott még egy processzor is,egyelőre nem jöttem még rá semmire se,többit majd spoilerben irom.Annyi hogy ide is kell egy scanner mint a Subnauticában.
 • Ironman2
  #2
  LOL!
 • Ironman2
  #1
  Ismét egy korai hozzáférésű túlélőjáték a Redruins Softworks gondozásában jelent meg szeptember 13-án.
  Akinek tetszett a Subnautica,az lesse meg ezt a játékot is.Subnautica az űrben,úgy is lehet mondani,némi humorral fűszerezve.

  Steam oldal
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.24. 15:53:15