28
Breathedge
 • pauly
  #28
  Kijött az 1.0.
 • Ironman2
  #27
  Milyen meglepő,pont egy éve kezdtem el az első fejezetet,és most is szept 24-én játszom ugyanazt a játékot megint.Immár eredetiben persze.Érdemes volt rá várni egy évet.

  Nem tudom a story mod mennyire különbözik a standard-tól.Ezeket is lehet már választani,négyféle játékmod közül.Én a standardot indítottam.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.24. 01:09:24
 • Xsillione #26
  Jaja, elég masszív darab, bázisépítés, járművek és minden ami kell. Még kertészkedni is lehet ha minden igaz, bár az még nincs meg.

  Mést épp cipelem a cuccokat a régi és a köztes bázisról a sajátra, vicces, hogy az egész első fejezetes terepet csak úgy mellékesen keresztúlszaladjuk.
 • Ironman2
  #25
  Az elég sok meló!
 • Ironman2
  #24
  Na akkor adtál nekem ihletet,már nyúlok is a kártyámhoz.Sajna az első fejezetet warezban toltam,de hatalmas élmény volt.
 • lostprophet
  #23
  Már egy ideje, az első fejezet teljesen kész, a második-harmadikból pedig úgy 1500 sor van még hátra.
 • Ironman2
  #22
  Csak nem belevágtál? Az jó lenne,legalább az ember megértené a humort ami a játék fő része.

  Mármint az újabb fejezetekhez.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.23. 22:29:26
 • lostprophet
  #21
  És sok-sok szöveg :)
 • Ironman2
  #20
  Ki is jött a 2-3 fejezet szeptember 5-én! Készüljetek,brutális lett!!
  10-szer nagyobb űrtér vár titeket a két új fejezetben,mint az elsőben.
  Már vannak ellenséges robotok is,amikre számítani lehet!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.23. 22:12:35
 • Ironman2
  #19
  Brutálisan jó lesz! Szerintem érdemes várni rá,minthogy pár óra alatt kijátsszam megint.
 • Xsillione #18
  Sajnos nem lennék meglepve, ha szeptemberben kiderülne, hogy most már november a cél, aztán karácsony, végül 2020 eleje, mert ez eddig is így ment.
 • Ironman2
  #17
  Sajnos szeptember 5-ig várnunk kell,de akkor 2 új fejezettel leszünk gazdagabbak: • Ironman2
  #16
 • lostprophet
  #15
  Az aktuális verzióhoz már kész a magyarítás, csak a teszteléssel még nem végeztem.
 • Ironman2
  #14
  Lesz egy kis robotunk,és egy jármű,ami nem is olyan rossz,áprilisban jön amúgy a második,és harmadik fejezet ha sikerül befejezni addigra nekik.Lesznek már ellenfelek is akikre majd jó lesz vigyázni.Idegen lények,robotok,turretek..stb.Egy kedvcsináló videót adtak ki egyelőre.JA és jön majd a lokalizáció sok-sok nyelvre.:

 • Yag
  #13
  Ha nem működik az irányítás hol keresendő a hiba ? Előre/hátra/jobbra/balra fel-le oké, de forgás fejfordítás semmi. Egérre nem reagál tehát finommozgás semmi ? Lehet valahol állítani menün kívül ?
 • Ironman2
  #12
  Nagyon rövid idáig a játék,már végig is vittem,csak az első fejezet játszható ugye,pár óra alatt meg lehet csinálni
  Ez most nagyon spoileres lesz,szóval aki játszani szeretne az hagyja ki

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Tetszett amikor a festékekért el kellett menni,ki hitte volna hogy azon a piros részen lesz a paint,és a lead,pont egy helyen,de kellett oda féluton lerakni 2 oxigén generátort.kell mind az 5 ürruha felszerelés,bár a zseblámpa felesleges,én nem használtam egyszer sem,bár lehet avval kell túlélni a hideg részeket,fene tudja.Viszont az 1200 méterre lévő találkozási pont nagyon messze van,és így megvéd minket az összes ruha az ürbéli sugárzástól.Hajszál híján,mert mire odaértem,épp hogy majdnem betelt a sugárzás jelző csík.Odafele keresztül kell menni a hideg zónán,ott is majdnem megfagytam,de felül van egy pirosan kivilágitott konténer,az leveszi a fagyot rólunk,aztán irány tovább.3 oxigéngenerátor elég az odaúthoz,el kell helyezni őket szépen,az utolsó pillanatban,és nem árt egy oxigéngyertya is,engem az mentett meg a végső méterekben.Ha odaértünk ott már lesz oxigén,és egyértelmü is lesz mit kell csinálni,a végét nem lövöm le spoilerben sem.

  [/url]


  Ebben a játékban hatalmas potenciál van,még talán a Subnauticát is verheti majd,szerintem ezeket a vicces részeket kivehetnék,(elég gagyi),és egy komoly tartalmat,küldetéseket kellene belerakni,űrbéli szörnyekkel,bázisokkal,űrhajóroncsokkal,idegenekkel,küldetésekkel..stb.

  Elkezdődött a második fejezet nyilvános tesztelése is,elérhető steamen a játék adatlapján jobb klikk,és a tulajdonságok menünél,a béták fülön lehet átváltani a test-re! VIGYÁZAT!! Ez csak technikai teszt,és a mentés el fog veszni,szóval csak óvatosan! (ki lehet amúgy másolni a mentés mappát a játék könyvtárából!). Karácsonyra igérik a folytatást!
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.27. 02:55:32
 • Ironman2
  #11
  Na igy már azért könyebb lesz kint tartózkodni:  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  a titok nyitja a bázisunk alatt lévő nagy roncsban van! ott egy nagy koton ami ad vagy 4 oxigéngyertyát,és az oxigéntartály receptjét is! ha benézünk a roncsba,ott egy lezárt ajtó,(használni kell az oxigéngyertyákat,ami visszaállitja 40-re az oxigént hirtelen,mert messze van a bázis),amit szétverünk,akkor kapunk egy oxigén állomás,és generátor receptet is,ami majd a saját bázisunkba kell majd később,de állitólag az még nem elérhető,vagy lehet másik játékmódban lesz! Remélem a kotont felvettétek az elején,mert az kell az oxigéntartályhoz.Ja egyébként a lenti szobában van levegő is,nem kell visszamenni a bázisra levegőért

  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.26. 01:06:05
 • Ironman2
  #10
  Lehet összeszedem az összes kinntragadt egyént,aztán csapunk egy haláli bulit!
 • Ironman2
  #9
  Hoztam egy vendéget éjszakára (kicsit morbid.DD) • Ironman2
  #8
  Eh,ott van az orrunk előtt a vezeték!!

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Kimész a kabinból,felnézel teljesen a fejed felé,és ott állnak ki a drótból a vezetékek,azt kell kiszedni simán kézzel,és egy ilyen arany gömb fog a leltárba kerülni amit a képen láttunk,tehát nem gömböt kell keresni,hanem kiálló drótvégződéseket!
 • Ironman2
  #7
  Még ez a ruszki zene a rádióban!
 • Ironman2
  #6
  Na ezt meglessük! Köszi!
 • Xsillione #5
  Itt a saját próbálkozásom a témában.

  Kaja és pia receptet megadta a víz meg tápanyag felvételekor (kint repkednek kis golyóbisok formájában), a többihez meg a történettel kell majd haladni, csak épp a drótókkal volt némi kihívás (meglepő módon a drótokat kell kiszedni a roncsokból, csak nem leltem sehol egyet sem.)

  A csirke mindenek felett.
 • Ironman2
  #4
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Jól meg is haltam,gyorsan fogy az ital,az alkohol meg még rátesz egy lapáttal is az italfogyasztásra,azt hittem oltja a szomjat,nagy frászt! Ahogy nézem vannak benne báziselemek is,szóval lehet benne épitkezni,csak még nem találtam meg hozzá a recepteket.Szisztéma tényleg nagyon hasonlít a Subnauticára,csak minden máshol van.Kellene a hand scrabber,hogy begyüjtsem az ürben kóválygó nyersanyagokat,de egy hátvakarót találtam a kabinban,talán az lesz az? Még nem jöttem rá.D Elsődleges most a túlélés,valahogy italt,meg ételt kellene gyártanom,de ahhoz is kellenek receptek.uh

  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.24. 17:45:14
 • Ironman2
  #3
  Én elkezdtem,amilyen vicces,olyan összetett is,egész félelmetes az űrben való sétálgatás,bár sokáig nem tudok még repkedni,mert vészesen fogy az oxigén.Itt a bázison lévő asztalon lehet craftolni,van ott még egy processzor is,egyelőre nem jöttem még rá semmire se,többit majd spoilerben irom.Annyi hogy ide is kell egy scanner mint a Subnauticában.
 • Ironman2
  #2
  LOL!
 • Ironman2
  #1
  Ismét egy korai hozzáférésű túlélőjáték a Redruins Softworks gondozásában jelent meg szeptember 13-án.
  Akinek tetszett a Subnautica,az lesse meg ezt a játékot is.Subnautica az űrben,úgy is lehet mondani,némi humorral fűszerezve.

  Steam oldal
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.09.24. 15:53:15