8
  • cateran
    #8
    Huhh? Izig-verig CP sorozat...kibebaszott jo latvanyvilaggal, de alapfelvetes? Standard CP....sztori? Detto...Szineszi jatek? Hmm..mondjuk hullamzo....
  • asgh
    #7
    Szvsz az Altered Carbon látványban, vfx-ben ott volt, az alap felvetés érdekes, de sztoriban, színészi játékban inkább meh.
  • Andrevv
    #6
    A szolgálólány meséje első néhány részét megnéztem, de teljesen depressziós lehet lenni tőle, pedig jóformán semmi sem történik. Lesz később valami értelme vagy hagyjam a fenébe?
  • TokraFan
    #5
    Mi ez a baromság? ma már tényleg minden csökkent képességű idióta írhat cikket? Ősszeállít egy olyan poll-t, ami azzal indít, hogy mennyit nézünk a legjobb drámákból, majd válaszlehetőségek között nincs olyan, hogy "nem nézek drámát", helyette beteszi, hogy "Nem nézek sorozatokat"?? What the F*ck???
    Tehát ha nem szeretem a dráma műfajú sorozatokat, akkor automatikusan nem léteznek más műfajban jó sorozatok?? A 12éves fiamnak több esze van...Kedves SG, előnyüs lenne, ha nem haver-haverja és/vagy a rokonok írhatnának cikkeket, hanem esetleg olyanok, akik értenek is az újságíráshoz..Már amennyiben az a cél, hogy maradjon pár kósza látogató...
  • unrealnoise
    #4
    Amúgy a The Americans és a The Crown nagyon jó, a The Marvelous Mrs. Maisel pedig nagyon várós, kár, hogy magyar spec hiányában eddig hanyagolnom kell... Matthew Rhys-nak külön gratula!
  • unrealnoise
    #3
    Nah ne vicceljetek már, a fenti lista rossz... Jézusom, ki a fene írta ezt a cikket?

    Ennél brutálisabb hibát nem sokat láttam az életben...

    Nah látjátok, ezért nem olvasok sg.hu-t és ezért nem fizetek egy forintot sem nektek. A fórum jó, de ott a társaság az ami ér valamit, bárhol máshol is egymásra lehetne találni.

    Az oldal maga egy rossz vicc...
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.09.18. 15:10:10
  • kalapos01
    #2
    A drámák között egy 80-as évekbeli scifi, egy sötét disztópia, egy sárkányos fantasy, egy jövőben játszódó mesterséges intelligenciás sorozat, egy 80-as évekbeli kémthriller - milyen fasza korban élünk már! 30 évvel ezelőtt 5 nyomozós sorozatot jelöltek. Amik közé olykor került egy kórházas.

    "Én kicsit azt érzem, hogy a meetoo és egyéb miatt nyomatják"

    Ennek némiképp ellentmond, hogy még jóval a metoo-zás előtt csinálták, mutatták be és kapott díjakat tavaly. Vagy megelőzte a korát, vagy azért nyomták, mert jó. Most viszont, amikor tényleg mondhatnánk, hogy amiatt nyomják, nem kapott semmit. Szóval. Cserébe a Game of Thronest még mindig nyomják. Vajon van valami mögöttes szándék, vagy csak azért teszik, mert jó?

    Mindegy, egyik sincs a legjobbak között. Ezek közül a Westworld egy vicc, hogy itt van, a Stranger Things is jó, de azért a második szezon nem díjazott szint. A The Crown tényleg nagyon jó, de egy Mindhunter vagy American Vandal erősen hiányzik innen.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.09.18. 12:29:09
  • molnibalage83
    #1
    A TWD-ben mikor volt jó színészi alakítás...???

    A Szolgálólány érdekes sorozat, de olyan lassú tempója van, hogy agyfaszt kap tőle és az évad felében körbe körbe járt, aztán az utolsó rész teljesen WTF és logikátlan volt.

    Én kicsit azt érzem, hogy a meetoo és egyéb miatt nyomatják, de összeségében nézve hát azért nem egy nagy truváj. Nézem, mert elkezdtem.

    Az Altered Carbon. Na az durva volt. Ehhez képest semmi díj...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.09.18. 12:04:32