6
 • PrivateRyan
  #6
  arrol nem is beszelve ha multizni szeretne valaki akkor ahhoz meg egy rakas penzt el kell kolteni hogy olyan jatekosokkal toltsd fel az FUT csapatod akik a kedvenceid mondjuk es eselyed is legyen nyerni masok ellen akik szinten egy valag penzt tolnak bele.
 • csicso82
  #5
  Jó kis játék a bajom az hogy minden évben eladnak nekünk egy kis ráncfelvarrást (+frissített keretek mezek ) 20-30 ezer forintért EZ AZ ami nem tetszik. Évente 6-8 ezret megérne.
 • PrivateRyan
  #4
  kiprobaltam a demot, es nem rossz 1050 ti kartyaval laptopon ultran viszi. Nem voltam nagy fifa fan sosem, a 17-el jatszottam utoljara de nem jott be. Grafikailag a 17hez kepest latni fejlodest a mozgas is jobb lett. Sajnos az AI meg mindig ugyanaz lesz szerintem az uefa vegre benne van legalabb. Az idozitett lovest egyszer ketszer eltalalom eleg szep kapasloveseket lehet vele produkalni. 4k-ra fel se mertem huzni a kartyammal de biztos szep lehet xbox one x-en hdr keppel. a vasarlassal azert varok meg par hetet, ugyse vagyok nagy multis ido hianyaban.
 • Ender Wiggin
  #3
  ja, kiadják minden évben nagyjából ugyanazt, új játékospontokkal és kerettel, csak a játszhatóság lesz évről évre szarabb... Nem véletlen talán, hogy az EA már nincs az elit kiadók között...
 • NBA2K19
  #2
  Természetesen nem értek egyet! Mi vagy, te? Talán egy PES bérenc! :DDD Túlzás a véleményed, demagóg duma!
 • nlght
  #1
  milyen meglepő, minden évben kiadják ugyanazt a játékot 20 ropiért, csak a játékoskeretet változtatják...