3
 • dyra
  #3
  Nincs erőforrása ehhez szinte senkinek. Ezeket folyamatosan felügyelni kéne követni a híreket az újabb sebezhetőségekkel kapcsolatban stb..
 • kvp
  #2
  Itt nem a frissitesekrol van szo, hanem a biztonsag teljes hianyarol. Sokszor meg egy jelszo sincs, de az okoseszkozok egy resze olyan buta, hogy konnyu mellenyulni es veletlen a szomszed ugyanolyan kutyujet iranyitani a sajatunk helyett es forditva. Ebben meg a lego blutoothos vezerloi is jobbak mint az atlag, pedig azok csak jatekok. Ehhez kepest a modern riasztok, taviranyithato nyilaszarok, lampak vagy akar okos kavefozok is sokkal gyengebben vedettek. Mintha nem lenne zar egy bejarati ajton es eleg lenne ranezni hogy kinyiljon.
 • Cat #1
  Azért nem érdekli a cégeket, mert a vásárlókat sem érdekli. Fognak egy chipet, felturbóznak vele valamilyen eddig használt eszközt, így kerül bele wifi meg a funkcióit mobilról lehet kapcsolgatni, de hogy eladás után mi történik vele, az senkit nem érdekel. Hiába adna ki frissítést a gyártó, az egyszeri felhasználó úgyse telepítené (ha valahogy értesülne a megjelenésérő akkor se tudná hogyan kell)), másrészt meg felesleges költség és időráfordítás ezzel a résszel is foglalkozni.
  Utoljára szerkesztette: Cat, 2018.09.08. 13:46:30