3
-
#3 Én bírom a játékot, csak nem játszottam végig, mert nagyon repetitív, és hamar elvesztem az érdeklődésemet a karakterfejlődés és a történet iránt (ami amúgy a legfőbb hatóerő(m) az aRPG-k végigjátszásához). Nagyon 3rd person hack&slash jellegű lett. De amúgy a világ, a légkör minden nagyon jó, szóval aki szereti a szokásos RPG elemek feletti non-stop kaszabolásra kihegyezett játékmenetet, visszafogott jelentőségű, pl. D3-szerű párbeszédekkel, annak biztos bejön.
Fiatalabb koromban biztos végig tudtam volna nyomni, de a kezdeti lelkesedés olyan 4 óra játékidő után leül, ezután max fél órákat játszom, utána pedig teljesen abbahagyom. És ezen az sem változtat, hogy pont akkor sikerült átkerülnöm a térképen egy új területre, miután átverekedtem magam az előző chapteren.. vagy nem emlékszem már, hogy hívják itt a játék történetvezetési egységeit. -
BrockSamson #2 Ugy remlik, tesztett a jatek, de biztos vagyok benne, hogy nem jatszottam vegig. -
#1 Neeeeee. Esküszöm épp tegnap kezdtem el a játékot :D Régóta a listán volt már, hogy kipróbálom.
Vannak olyan jó játékok, amik valamiért bebuknak. Néha a marketing hiánya, néha egyszerűen túlságosan megelőzik a korukat, sok oka lehet. Ilyen volt a Beyond Good and Evil például. Ami amúgy egy mestermű.
Hogy ez ebbe a kategóriába tartozik-e... nem tudom. Alig 3-4 órám van benne. De eddig tetszik. A játék elején tolják be a hullámat a hullahézban, és közben szabod szeméylre, hogy néz ki az arcod :D
A quest-rendszer, és a grafika se rossz. Humor... az limitáltan sajnos, de alapvetően nincs sötét világa annyira.
Egyelőre "promising"... fogok még játszani vele hétvégén is.