12
-
fonak #12 Az oroszok most már az amerikai űrhajósokat gyanúsítják, hogy az egyikük megfúrta a Szojuzt. Ha ezt komolyan gondolják, feltehetően vége az együttműködésnek vagy az amerikaiak vetnek véget neki válaszul a vádaskodásra, vagy az oroszok. -
kvp #11 "A hegesztésnek is különlegesnek kellett volna lenni, mert egy sima hegesztésen simán kiszökik a levegő."
Igen, megneztem, ezt szegecselni szoktak. Van direkt erre a celra gyartott beepitett tomiteses szegecs keszlet, amit regen meg kazanok gyorsjavitasara is hasznaltak, tehat nem csak a nagy homerseklet kulonbseget, de a nagy nyomast is birja. Persze a bena munkasnak tenyleg csak szilo lehetett keznel... -
Kissssss0 #10 ha már ennyi időt kibírt akkor tényleg jól meg lett csinálva.
csak hát ugye az ilyet nem foltozgatni kellene hanem jelenteni rögtön a főnöknek... khmm. -
T_I #9 A hegesztésnek is különlegesnek kellett volna lenni, mert egy sima hegesztésen simán kiszökik a levegő. Tudom tapasztalatból, mert egyszer egy zárófedélen a lakatos/műszerész ellenkező oldalra fúrta a zsákfuratot, és a kérésem ellenére behegesztette, majd a másik oldalról kifúrta. Na nem is lehetett vákuumot csinálni a készülékben! -
defiant9 #8 Nekem tetszik ez a "minden rosszban van valami jó"-t meglátó mentalitás:)
"jól végezte a munkát, mert kibírt egy kilövést és utána két űrben töltött hónapot" -
Sith #7 Már ha tényleg a véletlen elbaszás igaz akkor azért megnézném hányunknak lett volna elég vér a pucájában oda menni a főnökhöz. "Figyi... véletlenül szétfúrtam az x millió dolláros űrhajót" -
duke #6 Gondolom orult, hogy volt egy fel percnyi ideje, hogy eszrevetlenul kijavitsa, ahogy tudja.
Nem volt modja tobb oras lakatos munkara. -
kvp #5 Azert az hogy csak kinyomta sziloval azert durva. Ha beheggeszti, megcsiszolja es lefesti ujra, az eletben nem derul ki hogy mellenyult. -
fonak #4 Jönnek elő a régi reflexek, szabotőröket keresnek minden mögött. -
TokraFan #3 Oroszok! Ennyi.
"Jó lesz az Ivan, beragasztjuk azt kész" -
#2 Garázdaság -
noland #1 Beszakadt a gipszkarton az alatta lévő űr miatt. Van ilyen, hisz emberek vagyunk.